dinsdag 30 november 2010

Leuke webshop: Mirthquake.nl


Aaaaaaaaaaah! Ik heb zojuist weer zo een superleuke webshop ontdekt: Mirthquake.nl! Zoals ik al vaker heb verteld, heb ik iets met vogeltjes. Vraag me niet waarom, dat is nu eenmaal zo ;) Hoe dan ook, in deze webshop verkoopt eigenaresse Mirthe van alles met verschillende vogeltjes erop! Hierboven vast een voorproefje, maar het is natuurlijk leuker om zelf even in de shop rond te neuzen en dat kan hier >>>. Ook leuk: onder de tab 'Doe het zelf'' vind je allerlei zelf-maak-ideeën.

zaterdag 27 november 2010

Win 1 van de 5 Paul Frank tassen!


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Ja je leest het goed! Vanaf vandaag mag Little DNLL weer vijf geweldige tassen ter waarde van € 69,95 weggeven uit de Paul Frank Fashion collectie! Op slag verliefd? Doe dan snel mee met de prijsvraag hieronder en wie weet loop jij deze winter wel met deze blikvanger om je schouder! Dit is niet helemaal jouw droomtas of je wilt sowieso een tas van dit leuke merk aan je collectie toevoegen? Neem dan eens een kijkje op www.paulfrankbags.com, daar vindt je namelijk de enorme collectie tassen en portemonnees in allerlei leuke prints, formaten en kleuren. Vullen maar, die wensenlijstjes voor de feestdagen! ;)

Helaas, deze winactie is afgelopen.

donderdag 25 november 2010

What (not) to eat 2011



Lieve Sint en meneer de Kerstman! Dit jaar ben ik zoooo ontzettend lief geweest (net als de voorgaande jaren trouwens) dat een pleidooi eigenlijk niet nodig is (want echt, het is een feit :P). Toch heb ik nog wel iets te zeggen, want ja, de feestdagen komen langzaam aan toch steeds dichterbij en het zou vervelend zijn als er iets misgaat doordat ik niet even de moeite heb genomen om het volgende nog even duidelijk te maken. Ik heb me namelijk vergist en niet zo'n klein beetje ook...

Billy mag dan wel vol zijn, maar om dat dan maar meteen te accepteren en mezelf te verbieden op wat voor manier dan ook nieuwe boeken aan mijn verzameling toe te voegen, vind ik achteraf gezien toch een beetje overdreven. Ik bedoel, ik kan toch afscheid nemen van wat oude stoffige titels? Of misschien de leukste 49 kookboeken van de 50 stuks houden? Een plekje is echt zo gecreëerd, echt waar! En daarbij kan ik ook mijn slaapkamer wel weer eens een ander gezicht geven door een simpele boekenplank op te hangen op dat ene kleine plekje aan de muur dat nog vrij is.

Dus om een lang verhaal kort te maken: What (not) to Eat 2011 zou echt een geweldig cadeau zijn voor in mijn (ja mam ik weet dat jij die versleten hakken niet vindt kunnen) favoriete laars of onder de kerstboom! :)

What (not) to Eat 2011
€ 19,50
‘Elk modeseizoen wordt ons door de goeroes tot en met het kleinste accessoire verteld what (not) to wear. Maar op eetgebied staan wij consumenten behoorlijk in de kou. Waar kunnen we terecht met prangende vragen als: Kan prosecco nog wel in 2011? En hoe zit het met espresso? Of zwarte peper? What (not) to eat 2011 geeft de antwoorden. Aan de hand van de vijf windrichtingen – noord, oost, zuid, west & hart – biedt Marjan Ippel een hapklaar overzicht van de belangrijkste invloedsferen in ons dagelijkse eten en drinken. Van what’s hot & what not. Naast trendrecepten, adressen en foodlingo wijzen second opinions van (inter)nationale eetweters de weg in de huidige eetmodes (en -mores). Food=fashion!’

Le petit echo de la mode


Gaat je hart direct sneller kloppen als ik begin over oude mode kranten van verkleurd papier met ouderwetse fashionprints en mooie illustraties? Dan heb ik misschien een leuke tip voor je: Le Petit Echo de la Mode, een oude Franse modekrant. Een aantal jaar geleden, tijdens een vakantie in Normandië, kreeg ik er een aantal cadeau in een schattig brocante winkeltje. Ik moet meteen eerlijk bekennen dat ik er tot vandaag de dag (nog!) niets mee gedaan heb, maar ik weet zeker dat ze ooit heel leuk van pas gaan komen. Je kunt bijvoorbeeld een muur behangen met verschillende pagina's uit verschillende edities van de krant, er cadeautjes mee in pakken of een mooie print inlijsten!

Toevallig kwam ik ze afgelopen weekend samen met TheBellJar tegen in een leuk woonwinkeltje in El Borne. Voor 12 euro kon je de trotse eigenaar worden van zo'n oude fashion newspaper, maar dat vonden wij aan de dure kant (zeker gezien ik dus ooit een stapel gratis kreeg). Ik heb daarom even rondgesnuffeld op internet en jawel... ik heb ze gevonden voor een veel leuker prijsje van 4,50 per stuk. Benieuwd? Klik hier >>> om naar de webshop te gaan die ze verkoopt!

Vandaag in de bios: De Eetclub


De Eetclub van Saskia Noort vond ik een goed boek dat ik dan ook zeker zou aanraden, maar ja, het was dan ook niet voor niets een bestseller natuurlijk ;) Toevallig heb ik 'm pas een aantal weken geleden (hier in Spanje) gelezen (het boek is al een paar jaar oud) en nu blijkt dat ie gewoon verfilmd is terwijl ik 'm aan het lezen was, grappig! Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe het verfilmd is of het verhaal niet kent en er benieuwd naar is: vanaf vandaag draait ie in de bios! Als ik terug ben in Nederland wil ik zeker gaan zien, al wordt dan dan waarschijnlijk op dvd. Hieronder kun je de trailer bekijken.

woensdag 24 november 2010

Words of Inspiration


Shoptip: gastendoekjes & badmat


Ik mag er dan wel nooit iets van besteld hebben (ik vrees dat als ik eenmaal toegeef ik me niet meer kan inhouden en blijf kopen), wat heeft H&M Home toch een boel spulletjes in haar collectie waar je hebberig van wordt. Zo viel mijn oog net op een set van twee gastendoekjes met daarop te cute print (zie de foto hierboven!). Voor slechts 4,95 kun jij je logees welkom heten met zo'n vrolijk handdoekje. Ook leuk: er is ook een badmat verkrijgbaar met dezelfde print erop. Deze kost 7,95. Meer info of bestellen? Klik hier >>>

Musthave: Wensbootjes


Vliegtuigjes vouwen deden we vroeger allemaal wel eens, maar vandaag de dag gaan we voor boten! Wensbootjes om precies te zijn. Afgelopen zomer kreeg ik er al eentje van mijn nicht en heb deze toen direct (met wat persoonlijke tekst erop) in de Noordzee weg laten varen, maar het leuke is dat ik ze zojuist ook heb gespot in de webshop www.kzuid.nl!

Wat is het?
De bootjes zijn ontworpen door Jurianne Matter, en het is de bedoeling dat je er, voordat je 'm in elkaar gaat gevouwen, een leuke boodschap of wens op schrijft. Zo heb je een origineel geboortebootje, trouwbootje, verre-reisbootje of een traktatiebootje. Een set bestaat uit 4 grote en 4 kleine bootjes en er zit een Nederlandse handleiding bij. Een set kost €9.95 en is hier >>> te bestellen.

dinsdag 23 november 2010

Gratis complimenten!


Erg leuk bedacht, een poster met daarop verschillende complimenten om uit de delen! Want ja, vaak kun je je medemens een happy day bezorgen met de meest simpele dingen. Kortom: print de poster uit, knip de onderste strookjes in (zodat met er met gemak een compliment van af kan scheuren om uit te delen) en hang 'm ergens op (een openbare gelegenheid bijvoorbeeld)! Ja, een vrolijkere wereld begint bij jezelf zullen we maar zeggen ;) Je vindt de grote versie van de poster hier >>> Nog leuker: print deze >>> poster uit en vul de strookjes zelf in!

Shoptip: Critical Care Kit van Miss Oops


Een 'Oops momentje' overkomt de beste, maar erop voor bereid zijn is natuurlijk wel zo fijn. De grappige producten van het merk Miss Oops zijn er om eventuele beautystress (deostrepen, poedervlekken etc) te voorkomen, en dus om erg blij van te worden! De missie van dit Amerikaanse merk is dan ook het verstrekken van betaalbare oplossingsgerichte producten, voor het oplossen of voorkomen van allerlei beautyprobleempjes van vrouwen wereldwijd.

Shoptip: de Critical Care Kit met 25% korting!
De Critical Care Kit is een musthave voor iedere vrouw. Deze schattige voordeelkit bevat de Rescue Sponge, Pedicure in a Bottle en de Pucker Protector. Fijn: ieder product past gemakkelijk in je handtas, zodat je altijd voorbereidt bent op wat voor Oops-moment dan ook.
Klinkt leuk? Als je Miss Oops via Twitter volgt (klik hier) krijg je 25% korting op deze kit. De oorspronkelijke prijs is €19,95 en bestellen kan hier >>>

Hoe Miss Oops is ontstaan...
Het begon allemaal per ongeluk. Toen Jennifer Higgins, oprichtster van Miss Oops, een outfit ging kopen bij een lokale boutique, voor de bruiloft van een vriendin. Ze vond het perfecte zwarte jurkje –heel anders dan de 10.000 andere zwarte jurkjes die zij al in haar kast heeft hangen! Helaas, het laatste jurkje in haar maat zat onder de witte deodorant vlekken. De verkoopster haalde een stuk schuim van een kledinghanger en wreef het langs de witte vlekken. Deze verdwenen snel! Dit vond Jennifer zo cool en besloot dit met haar vriendin Terry Goodwin, die toevallig haar moeder is te delen. Samen begonnen zij verschillende “Oops-momenten” in beauty en fashion te bespreken. Ze wisten direct dat het hun lot was om hun krachten te bundelen en de wereld te verlossen van beauty- en fashion blunders…

Words of Inspiration


Hola!

Hier maar weer eens een update vanuit Spanje. Afgelopen weekend is vriendin T. van Thebelljar.nl langsgekomen en het weekend daarvoor mijn moeder! Dat betekent dus dat ik zowel afgelopen zaterdag als die daarvoor naar Barcelona ben geweest om te shoppen, lekker te lunchen en rond te slenteren. Verder hebben we (vooral het weekend met mijn moeder) genoten van de zon. En natuurlijk sushi (slechts vier keer) en tapas gegeten, in Sitges geluncht, rondgelopen, gewinkeld, naar Park Guel geweest en op het strand en de boulevard gelopen. Kortom, een aantal gezellige dagen! Hierbij ook wat foto's van onder andere sushi, Park Guel, Happy Pills (je kent deze grappige snoepjes misschien wel), het strand, brownie van de Starbucks en mijn saffraanrisotto met garnalen en gamba's.



zaterdag 20 november 2010

Send some HAPPY THOUGHTS


Is je winterdip nu echt begonnen of ken je iemand die er even doorheen zit? Dan zijn hier de HAPPY THOUGHTS van webshop Applepiepussy.com! Wat dat is? Een pakketje om heeeel vrolijk van te worden met daarin onder andere een (eenvoudig) 10-stappenplan met gouden, genummerde en gevulde zakjes, met in elk geval een Lucky Pussy of Piggy zippie en een Applepiepussy-wenskaart. Wat er nog meer in zit blijft natuurlijk een verrassing, maar een ding is zeker dit bezorgt je de gewenste dosis happiness ;) (nee, ik heb er nooit een gehad of besteld, maar als je een kijkje neemt in de Applepiepussy shop weet je genoeg!). Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje voor meer info. Nog even geduld met bestellen, over slechts twee dagen zijn ze weer verkrijgbaar voor 19 euro.

woensdag 17 november 2010

Musthave: Cassette USB-stick


Ik heb zojuist het meest leuke cadeautje ever gespot! Althans, ik zou het geweldig vinden om dat (onverwachts!!) van iemand te krijgen omdat ik gek ben op muziek en omdat er, na het zien van dit product, plots weer twee jeugdherinneringen naar boven kwamen. Toen ik een jaar of zes a acht was kreeg ik van mijn vader namelijk een cassette bandje met daarop een heleboel leuke liedjes (popmuziek van toen) die ik toen geweldig vond (Phil Collins, George Michael en natuurlijk Michael Jackson!). Hij had het bandje speciaal voor mij door een kennis op laten nemen en ik heb het vervolgens heeeeeel vaak gedraaid, in mijn eigen 'walkman' wel te verstaan, haha. Kortom, het was een zeer geslaagd cadeau waarvan je nu niet meer kan indenken wat er speciaal aan is.

Een paar jaar later (rond mijn elfde denk ik) kreeg ik ook van mijn grote nicht een door haar opgenomen bandje voor mijn verjaardag. Ze had er allemaal bekende nummers op opgenomen en ook deze cassette heb ik figuurlijk grijs gedraaid. Het eerste nummer (want bandjes moest je natuurlijk spoelen) was I will always love you (de soundtrack van de toen in de bios draaiende The Bodyguard film met Whitney Houston), haha! Hoe vaak ik die wel niet heb mee gezongen ;)

Maar goed het wordt nu een iets langer verhaal dan de bedoeling was, want eigenlijk wilde ik je alleen even attenderen op een enorm leuke product (tevens super als cadeautjes dus) dat verkrijgbaar is bij de webshop www.nonplusultra.nl: Mix Tape USB-stick! Een USB-stick waarop je allerlei leuke nummers (voor iemand) zet en die verstopt zit in een
retro cassettebandje. De USB-stick heeft een grootte van 64 MB en je kunt alle nummers op het hoesje schrijven. Leuk leuk leuk! De Mix Tape USB-stick is hier voor € 29,95 te bestellen.

Agenda item: Flavourites live


Goed nieuws voor iedereen die nog geen leuke plannen heeft voor aankomend weekend en gek is op shoppen... Van aanstaande vrijdag 19 november tot en met zondag 21 november kun je namelijk een bezoekje brengen aan Flavourites Live in het World Fashion Centre in Amsterdam. Op deze dagen verzamelen zich hier een heleboel leuke webshops (althans, de mensen die er achter zitten natuurlijk) en dat betekent shoppen geblazen! Er zullen heel veel kraampjes staan waar je mooie spullen kunt kopen (producten die je in de meeste gevallen normaal alleen via internet kunt scoren, maar nu dus direct kunt inladen! ;)) en er zullen ook er diverse leuke workshops georganiseerd worden waar je, indien je dat leuk vindt, aan mee kunt doen. Kost dat? Een kaartje in de voorverkoop kost 7,50. Jij gaat zeker weten? Neem dan deze bon >>> mee en krijg korting op een geweldig shirt van Tante Tommy (je vindt deze bij de kraam van Noodell)! Meer info of kaarten bestellen? Breng dan een bezoekje aan Flavourites Live >>>

donderdag 11 november 2010

Rituals komt met parfum!


Wat een leuk nieuwtje vang ik net op! Rituals komt met een parfumlijn! En dat klinkt mij als fan van deze winkel natuurlijk als muziek in de oren. De keten gaat deze maand acht verschillende unieke geuren lanceren! Drie voor mannen en vijf voor vrouwen. Daar zal er ongetwijfeld een bij zitten waar ik blij van wordt! Na even zoeken vond ik wat meer info over dit nieuws. Zo kun je hieronder vast lezen om wat voor soort geuren het gaat (de eerste 5 zijn voor vrouwen en de onderste 3 dus voor mannen). een flesje zal 50ml bevatten voor een prijs van €39,50. Ik ben vooral benieuwd naar Viooltjes & Witte lelie en Sandelhout & Wilde roos. Welke lijkt jou lekker?


No.01 Gember & Witte thee
Beeld je in hoe het zachte morgenlicht binnenvalt en de huid wordt gehuld in een transparante nevel van frisse en sensueel prikkelende geuren. Een combinatie van de verrukkelijke zuiverheid van witte thee en de kracht van gember. Een citrusacthige, bloemige en zuivere geur.

No.04 Viooltjes & Witte lelie
"Denk aan een boeket versgeplukte wilde bloemen na een zachte lentebui. Viooltjes en witte lelies creëren een ongrijpbare geur: zeer vrouwelijk en een tikkeltje nostalgisch." Dit is wat inspireerde tot de creatie van dit parfum.

No.07 Witte patchoeli & Cederhout
De zuiverheid van witte patchoeli gecombineerd met de mysterieuze warme tonen van cederhout. Het resultaat is een sprankelend parfum van hout en water.

No.09 Vanille & Zoete sinaasappel
"Een bijzondere ontmoeting met Joss Stone ligt aan de basis van dit parfum. Joss vertelde dat ze iedere dag haar eigen parfumritueel heeft waarin ze de etherische olie van sinaasappel en vanille combineert. Hierop is dit parfum geïnspireerd: oriëntaals, fruitig en sensueel.

No.18 Sandelhout & Wilde roos
De intense bloemennoten van wilde roos en de rijke, romige aardetonen van sandelhout roepen een sfeer op van sensualiteit en romantiek. Een verleidelijke geur: kruidig, elegant en houtachtig tegelijk.


No.06 Groene vetiver & Bergamot
De frisse aardetonen van een bergwoud inspireerden tot de creatie van dit parfum. De citrusfrisse toptonen van Bergamot mengen zich met het diepe, mysterieuze aroma van groene vetiver.

No.14 Cyprus & Tangerine
De frisse geur van cyprus wordt al tijden gekoesterd vanwege zijn verscherpende uitwerking op de geest. Gecombineerd met de krachtige geurnoten van tangerine is dit een innovatieve geur speciaal voor de creatieve geesten.
No.19 Sandelhout & Patchoeli
Houtachtig, aards en mannelijk: dit parfum is voor de hedendaagse Bohémien. De rijke, balsamieke tonen van patchoeli gecombineerd met de edele donkere tonen van sandelhout maken dit parfum een verfijnde, onconventionele geur.

Het Feito Com Amor pakket gaat naar...


Pas geleden kon je meedoen aan een winactie op LittleDNLL waarbij je een superleuk pakket kon winnen van de webshop Feito Com Amor. Inmiddels is de wedstrijd afgelopen en werd het dus tijd om een winnaar te trekken. Het pakket gaat naar... *trommelgeroffel*... Denise! (ik heb je een mail gestuurd). Gefeliciteerd! Het pakket wordt zo snel mogelijk naar je toe gestuurd.

woensdag 10 november 2010

Hola!

Nog steeds schijnt het zonnetje hier het meest van de tijd. Maar goed, dat heb ik nu wel vaak genoeg gemeld natuurlijk ;) Mocht je (in de toekomst) nog een leuke vakantiebestemming zoeken dan moet je echt naar Sitges gaan. Voordat ik hier naartoe ging had ik er nooit van gehoord, maar nu weet ik een ding zeker: ik ga hier in de toekomst zeker terugkomen!
Van mensen die hier (tijdelijk) wonen heb ik al meerdere malen gehoord dat ze 'verliefd zijn geworden' op deze mooie en sfeervolle badplaats. Ik kan dit alleen maar beamen. De zon schijnt hier heeeeeel vaak, het stadje is ontzettend gezellig en zit vol met leuke winkeltjes en fijne restaurantjes. De boulevard is levendig (vooral in het hoogseizoen natuurlijk, nu valt het best mee) maar straalt toch een enorme rust uit. Het is in ieder geval niet te vergelijken met de boulevard van bijvoorbeeld Scheveningen. Je hebt er dus zon, strand, leuke straatjes en je zit ook nog heeeeel dichtbij het geweldige Barcelona, een van mijn favoriete steden. Het stikt hier tevens van de hotels en appartementen, dus er is altijd wel een leuke accomodatie te vinden.

Nou genoeg over Sitges. We zitten nu ruim twee weken in het nieuwe huis en ik ben inmiddels helemaal gewend. De lift blijkt toch wel handig te zijn voor de luie momentjes en natuurlijk perfect om de boodschappen mee te verplaatsen (de voordeur is namelijk op de bovenste verdieping, want het huis is op een berg gebouwd).

Overmorgen komt mijn moeder me trouwens opzoeken, dus dat is gezellig! We gaan sowieso sushi en tapas eten en natuurlijk 1 of 2 dagen Barcelona in. Nou verder gaat alles hier z'n gangetje . Hierboven en onder nog wat foto's die ik de laatste tijd heb gemaakt. Fijne dag!

Words of Inspiration

dinsdag 9 november 2010

Musthave: City agenda van Sukie


Oh wat zijn er toch veel leuke spulletjes te koop! Vandaag bezocht ik de webshop Een Nieuw Avontuur (een erg leuk winkeltje trouwens) en daar viel mijn oog op de Sukie City - Year Round agenda. Hij oogt vrolijk en simpel en de beschrijving klinkt helemaal leuk: De perfecte agenda om aan te passen aan je eigen wensen! Zelf te dateren 7-dagen-op-2-bladzijden,veel blanco én gelinieerd papier voor notities, ingebonden stickervellen, pergamijn zakjes voor knipsels en briefjes, uitscheurbare visitekaartjes en postkaarten. En dat alles met de bekende, kleurige zijdeprints van Sukie. De agenda kost € 15 95 en is hier >>> te bestellen.

vrijdag 5 november 2010

Shoptip: Dreams Unlimited


Ik heb geen flauw idee of dit ene lekker luchtje is maar de beschrijving klinkt fijn, evenals de naam Dreams Unlimited. Daarnaast vind ik The Body Shop een erg fijne winkel, dus reden genoeg om dit nieuwe luchtje even onder de aandacht te brengen. De geur mooier omschrijven dan de beschrijving van The Body Shop is volgens mij niet mogelijk, dus hier komt ie! De geur is geïnspireerd door de onbegrensde mogelijkheden die het leven biedt. Het is een betoverende fusion van lichte, frisse sinaasappelbloesem, fruitige zwarte bes, tintelende groene chilipeper, en verfrissende akkoorden van zachte iris en sprankelend cederhout. Wat verder leuk is om te weten is dat deze geur gecreëerd is door twee van ‘s werelds meest gerenommeerde ‘neuzen’, Loc Dong en Anne Flipo. En nog leuker: als je dit luchtje nu aanschaft krijg je voor er, voor slechts 3 euro meer, de bijbehorende bodylotion bij!

donderdag 4 november 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...