zaterdag 26 maart 2011

Book to buy: Culinaire Cadeautjes

Toen ik de voorkant van dit boek zag was ik direct verkocht, bij een cover als deze moest wel een geweldige inhoud horen. En inderdaad, na het lezen van de beschrijving van Culinaire Cadeautjes kwam er slechts een woord in me op: HEBBEN! Naast dat deze titel erg leuk is voor de keukenprinsessen onder ons, is het ook een erg leuk cadeautje voor iemand anders. De recepten zijn erg divers, dus er staan zeker genoeg dingen in om je vingers bij af te likken! Wat er ongeveer in staat? Aantrekkelijke maar eenvoudige projecten voor zoetig- en hartigheden zoals koekjes, jams, chutney, chocoladepasta en zelfgebakken cupcakes! Hebben? Je kunt 'm hier voor €15,00 te bestellen.

Words of Inspiration

Miyako Tea & Sushi

Het weekend mag dan een uurtje korter zijn, voorlopig hebben we nog een complete avond en de hele zondag om uit te rusten en/of leuke dingen te doen. Mijn plannen? Mijn kledingkast eindelijk eens opruimen (al vraag ik me af of ik me aan deze belofte ga houden), morgen uitslapen en uitgebreid ontbijten (verse broodjes met scrambled eggs en een kop ginger green tea) en hopelijk genieten van het zonnetje. Gisteren in ieder geval al een feestje gebouwd en als van ouds even lekker gek gedaan met pruiken, brillen en lippenstift (net als vroeger - op de middelbare school - en ja, dat is lang geleden ;)).

Verder hebben vriendin L. en ik vandaag een leuke ontdekking gedaan in Haarlem... Miyako Tea & Sushi, voor echte Japanse groene thee (heel veel soorten), heerlijke sushi en mooie Japanse theepotten, accessoires & gifts. Deze winkel/lunchtent zit op de Gedempte Oude Gracht 21 (midden in het centrum dus) en is erg leuk voor als je wat speciale soorten thee wilt inslaan, gezellig een kopje thee wilt drinken of ontzettende behoefte hebt aan sushi (tot mijn grote verdriet is NoSushi tijdens mijn verblijf in Spanje faillet gegaan en daarom is iedere sushi ontdekking mooi meegenomen). Mocht je dus binnenkort in Haarlem zijn neem er dan eens een kijkje want ook voor een leuk cadeautje ben je hier aan het goede adres.

Wij proefden twee soorten Japanse groene thee (beiden erg lekker) die niet te vergelijken zijn met de zakjes uit de supermarkt en bestelden uiteraard wat diverse sushi en edamame (sojaboontjes). Daarnaast verliet ik de winkel extra blij met een bak groene thee ijs (my favorite!) onder m'n arm! Je raadt al waar ik zo een bakje van ga proeven ;-) Fijn weekend!

vrijdag 25 maart 2011

Stuur een kaart van koek!

Wil jij iemand op een originele manier feliciteren of vind je het gewoon leuk om je best friend of oma te verrassen? Dan heb ik een heel leuk idee voor je: een kaart van koek! Op www.dekoekenbakkers.com kun je kiezen uit verschillende koekjeskaarten zoals vlindertjes (leuk voor het voorjaar!), gemberkoek mannetjes, roosjes of bijvoorbeeld een taart met ballonnen. Na het kiezen van de koekjes kun je een persoonlijke boodschap toevoegen en 'm direct laten versturen via de koekenbakkers webshop! De prijzen varieren van 9,95 tot 12.95. Meer info of meteen iemand verrrassen? Klik hier om naar de shop te gaan.

donderdag 24 maart 2011

Words of Inspiration

Jan's pannenkoeken

Ik ben gek op pannenkoeken. Koude pannenkoeken. Niet met extra vullingen en versiersels, maar gewoon simpel naturel met poedersuiker. Verse pannenkoeken zijn natuurlijk het lekkerste, maar omdat er ook zat momenten zijn waarop je geen tijd of zin hebt om zelf te gaan staan bakken en wel zin hebt in een pannenkoek (ik heb veel van dit soort momenten ;)) is het handig om te kunnen grijpen naar een pakje kant en klare. Ik hoor je denken 'die zijn toch helemaal niet lekker!?' Nou dat dacht ik dus ook. Toen ik jong was heeft mijn moeder een aantal keer kant en klare pannenkoeken gehaald maar daar stopte ze al snel mee. Ze waren namelijk niet lekker en er zat een overdreven vanillesmaak aan waardoor ze totaal niet smaakten naar pannenkoek.

Maar... ik heb pas een geweldig merk ontdekt (en dus eet ik al drie weken lang iedere week wel een pannenkoek)! Ik heb het over het merk JAN. Deze pannenkoeken zijn gemaakt met scharreleieren en bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen. Daarbij smaken ze ook nog eens heerlijk (ik heb alleen de naturel variant geproefd, maar je hebt ook meergranen, kaas, gezoet en spek).

Als pannenkoekenliefhebber zou je deze dus eigenlijk een keertje moeten proberen. JAN maakt trouwens ook poffertjes, mini pannenkoekjes en American Pancakes. Yummie! Voor meer info kun je kijken op:
www.jan.eu

dinsdag 22 maart 2011

Shoptip: Buddha Board Mini

Op zoek naar een origineel cadeautje? Ik heb iets leuks gevonden dat misschien wel een leuke optie is: Buddha Board Mini! Dit is een waterschilderij dat naar een tijdje weer vervaagd en daarom perfect aansluit bij de Zen-gedachte: leef in het moment, in het heden. Dit mini buddha board van 12,5 bij 12,5 cm is speciaal geschikt om cadeau te geven en zit verpakt in een mooie cadeauverpakking. Ook zitten er 10 stickers bij waarvan je er eentje kunt kiezen om de verpakking nog mooier te maken. Verder is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. Verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, roze, aqua en paars voor € 9,95. Je kunt 'm onder andere hier bestellen.

zondag 20 maart 2011

Fotografie @ Nijmegen

Afgelopen dinsdag ben ik afgereisd naar Nijmegen (en dat is best een stukje vanaf hier) voor een fotografie-opdracht waarbij we op zoek gingen naar de allerleukste winkeltjes en lunchtentjes.
Ik was nog nooit eerder in de oudste stad van Nederland geweest en moet zeggen dat het zeker wel een gezellige stad is met een groot centrum. Toch zal ik er niet zo heel snel weer naartoe gaan aangezien je op een dag op z'n kortst 3,5 uur aan het reizen bent (vanaf hier dan). We hebben de hele dag doorgebracht in de stad en daardoor zeker weten de allerleukste winkeltjes ontdekt. De editie met deze rubriek ligt in mei in de winkels dus op het eindresultaat moet ik helaas nog even wachten... Hierbij wel vast een klein voorproefje!

Prosecco Punch

Getest: Rituals Awareness dagcrème

Ik vind het altijd leuk om bij een beauty aankoop wat proefmonstertjes te krijgen die ik op m'n gemak thuis kan uittesten. Er zijn namelijk zoveel producten te koop dat kiezen soms moeilijk is. Daarbij wil ik ook graag weten of ik iets echt fijn vind voordat ik het aanschaf. Laatst kreeg ik bij de Rituals weer een fijn monstertje met daarin hun Awareness dagcrème voor de normale tot gemengde huid. Gisteren en vandaag (want er zat genoeg in) werd het tijd om deze eens uit te gaan testen. Het is een volle crème die tijdens het smeren dik en vettig aanvoelt, waardoor je huid in eerste instantie best wel glimt. Ik zeg in eerste instantie omdat je daar, nadat ie is ingetrokken, helemaal geen last meer van hebt. Bovendien heb je na gebruik een superzacht huidje zonder droge plekjes. De Awareness ruikt erg lekker (ook dat vind ik persoonlijk altijd wel belangrijk) en kan ook goed gebruikt worden als basis voor onder foundation. Zodra ik weer een nieuwe dagcrème nodig heb, is deze van Rituals zeker een optie! Een pot van 50ml kost € 28,50. Hieronder kun je lezen wat Rituals zelf zegt over deze creme.

Deze Rituals dagcrème is ontwikkeld op basis van Venuceane en Kombuchka dat voor een gezonde en stralende huid zorgt. Awareness Normal Skin gezichtscrème is speciaal voor de normale tot gemengde huid.

- Inhoud: 50 ml
- Voor de normale tot gemengde huid.
- Voor een gezonde, stralende huid.
- Verzacht fijne lijntjes.
- Tegen tekenen van vermoeidheid.

zaterdag 19 maart 2011

Wouter Hamel @ Paradiso

Vanavond ga ik voor de derde keer naar een concert van Wouter Hamel, dat dit keer zal plaatsvinden in Paradiso in Amsterdam. Deze locatie vind ik persoonlijk altijd erg leuk omdat het niet piepklein maar ook niet zo kolossaal als bijvoorbeeld de Heineken Music Hall. Ik ben erg benieuwd of dit concert net zo leuk en goed zal zijn als de voorgaande keren, maar ik weet bijna zeker dat dit wel het geval zal zijn. Voor wie Wouter Hamel niet kent heb ik hieronder wat liedjes gepost. Enjoy!



Words of Inspiration

donderdag 17 maart 2011

Shoptip: Butterfly Jar

Kun jij ook niet wachten tot het voorjaar begint? Haal de lente dan vast in huis met de Butterfly Jar! Dit is een glazen potje met daarin een vlinder (geen echte natuurlijk maar hij lijkt wel net echt) die echt kan rondfladderen! Hoe superleuk is dat? Je hoeft alleen maar op het dekseltje te tikken en dan wordt ie 'wakker' en vliegt hij rond in het potje. De Butterfly Jar kost £19.99 en je kunt kiezen uit vier soorten vlinders die ook allemaal een andere kleur hebben. Meer info of bestellen? Bezoek dan de I Want One Of Those shop >>>

Twist & Pout


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Ben je negen van de tien keer je lippenbalsem kwijt terwijl je deze eigenlijk het liefst altijd bij je zou willen hebben? Dan heb ik een leuke oplossing voor je gevonden: Twist en Pout lippenbalsem! Deze leuke potjes, die verkrijgbaar zijn inwel 36 verschillende prints, kun je aan je tas of sleutelbos hangen zodat je altijd een lipverzorger in de buurt hebt. Naast de leuke verpakkingen schijnt het overigens ook een zeer fijne balsem (met SPF 20) te zijn. Hebben? Ze zijn te koop bij de Douglas voor 9,95. Hierboven kun je vast een aantal van de varianten bekijken.

dinsdag 15 maart 2011

Recept: Banana crumble


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Wat was het vandaag een prachtige dag! En dat niet alleen, het was de tweede keer dit jaar dat een zeer fijne lucht mijn neus binnendrong: de geur van de lente! Oke, laten we vast even vooruit blikken. Gewoon, omdat dat zo heerlijk is. Stel je zo'n mooie dag voor waarop alle nieuwe voorjaarsbloemen op hun mooist zijn, de frisgroene blaadjes van de bomen stralend aan hun takken hangen, de vogeltjes volop fluiten, de lucht strakblauw is, het zonnetje op je gezicht brandt en je genietend van al dit moois in de tuin zit met een lekker kopje thee en... een warme verse banana crumble! Klinkt goed he? Nou, nog even geduld en je zit er zo bij. Hierboven vind je het recept van deze lekkernij al en verder moeten we gewoon nog een paar weekjes wachten totdat de rest van het plaatje compleet is! ;)

Just to let you know

Goodmorninggg! Allereerst wil ik iedereen even laten weten dat je alleen vandaag nog kunt meedoen aan de Lola Life Lines actie waarbij je een fantastisch pakketje kunt winnen vol leuke goodies (waaronder een beweegbare party moustache, zakdoekjes met kersenprint van RICE en een chihuahua luchtverfrisser). Om het hele pakket te bekijken en mee te doen, klik hier.

Verder was het je waarschijnlijk al opgevallen dat ik LittleDNLL een klein beetje heb veranderd. Zo heb ik gekozen voor een ander lettertype voor de titels van berichten en vind je bovenaan een aantal verschillende tabjes. Onder andere het tabje 'Ik maak...' vind je wat ik allemaal kan maken qua vormgeving (headers, shoppings, flyers etc). Mocht je dus iets dergelijks nodig hebben stuur me dan gerust een mailtje om het een en ander te bespreken. En heb je al een kijkje genomen op mijn andere (vrij nieuwe) blog The Taste Of Passion? Daar plaats ik allerlei lekkere recepten en culinaire tips! Je kunt me daar overigens apart op volgen via Blogger :) Binnenkort komt er op het lege plekje trouwens nog een laatste tabje bij... Ik houd het nog even spannend omdat het nog niet klaar is, maar ik kan wel vast verklappen dat ik er heel enthousiast over ben! ;)

Verder heb ik het al eens vaker gezegd maar ik wil ook nu even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die mijn blog regelmatig bezoekt te bedanken. Erg leuk dat je zo nu en dan langskomt om mijn site te bekijken!
Mocht je trouwens ideeen, vragen of tips hebben, mail me dan gerust via sodifferentthanbefore@hotmail.com want ik vind het ontzettend leuk om berichtjes van bezoekers te ontvangen en contact te hebben met de mensen die mij volgen :) Fijne dag vandaag!

zondag 13 maart 2011

Book to buy: Pluk de dag


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Je leven leuker maken met behulp van simpele dingen? Pluk de dag van Alex Quick bevat honderd ideeen om een meer inspirerend en leuker leven te krijgen. Op elke dubbele pagina staat een ander idee, geillustreerd met een tekening (silhouetten in zwart-wit). De tips zijn creatief, makkelijk uit te voeren en niet niet duur of veelal gratis. De gedachte achter deze uitgave is dat je gelukkiger wordt door bewuster te leven en jezelf te blijven prikkelen door het doen van nieuwe en andere dingen. Kortom: een boek voor iedereen die wel eens iets anders wil uitproberen in het leven! De officieele beschrijving is hieronder te lezen en bestellen kan hier voor € 14,95

Inspirerende ideeën voor een leuker leven is een warm, doordacht en geestig alternatief dat ons eraan herinnert dat de écht belangrijke dingen in het leven bijna geen cent hoeven te kosten. Alvast een paar tips: kijk naar de sterren houd een dagboek bij, maar schrijf maar 1 regel per dag ga eens lekker uitwaaien in het bos of de duinen of teken je familie met de kinderen. Met zijn vlotte toon, prachtige illustraties en vele verrassende tips en informatie is dit typisch zo'n boek dat je even een glimlach op je gezicht bezorgt. Of je net dat ene zetje geeft om de dag eens anders te beginnen.

Pretty Poster: Almost Spring


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Oooh ik heb zoveel zin in de lente! Afgelopen week was het al een aantal dagen heerlijk weer (blauwe lucht, amper wind, het zonnetje dat al een beetje brandt) en ik heb echt voorjaarskriebels! Daarom heb ik net een iets andere Pretty Poster gemaakt dan normaal, eentje die mij het ultieme lente-gevoel geeft!

vrijdag 11 maart 2011

Shoptip: Tweet for (love) notes


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Wil jij iemand op een originele manier laten weten dat jij om hem/haar geeft? Of heb je een andere boodschap voor iemand die erg belangrijk voor je is? Dan is de Tweet for (love) notes een perfecte manier om dat te doen! Wat dat is? Een schattig vogeltje (gemaakt van restmateriaal) waain je een persoonlijk briefje kunt rollen! Want een handgeschreven boodschap is in deze tijd waarin iedereen alleen nog maar mailt en twittert natuurlijk veel leuker ;) Je kunt kiezen uit een zilver exemplaar (€ 9,90) of de rode limited edition waarbij er een hartje uit het vogeltje is gezaagd (€ 14,90). Meer info of bestellen? Klik hier om naar de Mo Man Tai shop te gaan.

Words of Inspiration

donderdag 10 maart 2011

And the winner is...

Pas geleden kon je op LittleDNLL meedoen aan een superleuke winactie van Hetzijstraatje.nl waarbij je kans maakte op vrolijke sfeerverlichting met gekleurde lampionnetjes eraan. Inmiddels is de actie afgelopen en werd het dus tijd om een winnares te trekken... *Trommelgeroffel*... Marjolein van Es! Zij kan haar woon- of slaapkamer binnenkort nog gezelliger maken met deze lampjes! Gefeliciteerd! :)
Die lampjes wil jij ook graag hebben? Je kunt ze hier (naast heel veel andere leuke spulletjes) bestellen voor € 17,95.

Gooische bloopers

We hebben er lang naar uitgekeken maar vandaag is het dan eindelijk zover: Gooische Vrouwen De Film draait in de bioscoop! Zelf ben ik superbenieuwd naar de film en ik kan dan ook niet wachten om 'm te zien. Jij ook niet? Dan kun je vast in de stemming komen door het kijken van de onderstaande blooper filmpjes! Ook kun je (als je nog niet weet waar-ie over gaat) hieronder een korte beschrijving lezen van wat er in de film gaat gebeuren.

Cheryl's man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.






dinsdag 8 maart 2011

Words of Inspiration

Book to buy: ABC van het moderne leven

Aaf Brandt Corstius. Ik heb haar een aantal keer in De Wereld Draait Door gezien, ik heb het Handboek voor de Moderne Vrouw (aanrader!) dat ze schreef met Machteld van Gelder in de kast staan en voor een groot deel gelezen (onder andere het hoofdstuk baby's heb ik nog even overgeslagen ;)), ik heb een uitgebreid interview met haar gelezen in het tijdschrift Flow en ik heb de geweldige theatervoorstelling Luxeproblemen (die ze ook met Machteld van Gelder maakte naar aanleiding van het Handboek voor de Moderne Vrouw) vorig jaar gezien.

Inmiddels weet ik dus dat ik Aaf leuk vind. Ze kan zich fantastisch uitdrukken in woorden (zowel schriftelijk als verbaal) en heeft geweldige humor. Ik vond het dus erg leuk om te ontdekken dat er eind vorig jaar weer een boek van haar verschenen is: ABC van het Moderne Leven. Dit boek is een bundeling (op alfabetische volgorde) van columns die Aaf schreef tussen 2006 en 2010 in NRC Handelsblad, nrc.next, de Volkskrant en VT Wonen. Na het lezen van de beschrijving van het boek en alles wat ik al van haar heb gezien en gelezen, wist ik direct: dit moet een heel leuk boek zijn! Ik heb het nog niet gelezen en ook niet aangeschaft (voor wie het niet weet: mijn boeken wishlist is nogal LANG) maar het staat dus zeker op mijn verlanglijstje. Ook benieuwd naar deze titel? Lees hieronder dan vast de beschrijving. Het boek kost €15,- en is op diverse sites te bestellen of te koop bij de boekhandel.

De aswolk, het Hema - hormoon, Balkenendisme en de armen van Michelle Obama. In deze encyclopedie van het moderne leven brengt Aaf Brandt Corstius opvallende en vermakelijke fenomenen is kaart. Zo onderzoekt ze in 'Feestsaus' welke producten de Nederlander het liefst eet. In 'Kinderwagenproefrit' wordt het buggyparcours van de Prénatal behandeld. Ook Nina Brink, dr. Frank en de boeddaïsering van de samenleving komen voorbij. En dat allemaal op alfabetische volgorde. Het moderne leven was nog nooit zo overzichtelijk!

maandag 7 maart 2011

Shoptip: Fortune Cookie Soap

Een tijdje geleden schreef ik al over de superleuke fortune cookie zeepjes van B-happy.nl maar vandaag zag ik dat het assortiment van deze lekker ruikende gelukskoekjes flink is uitgebreid met leuke kleurtjes en vooral heerlijke (aparte) geurtjes! Zo heb je ze nu onder andere met de geur van groene thee, papaya mango, sweet rain, ginger en strawberries & champagne. Klinkt yummie he!? Verder staan fortune cookies natuurlijk bekend om de spreuk of wijsheid die erin verstopt zit, dus ook deze vind je terug in de zeepjes! Verder zijn ze handgemaakt van 100% natuurlijke zeep. Meer info of bestellen? Klik dan hier.

zaterdag 5 maart 2011

Handmade by LittleDNLL: telefoonhoesje


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Ik had een mooi leren telefoonhoesje aangeschaft toen ik een half jaar geleden een nieuwe telefoon uitzocht, maar helaas ben ik die afgelopen week kwijtgeraakt. Omdat mijn telefoon nog wel even mee moet en ik 'm graag mooi houd werd het dus tijd voor een nieuw hoesje. Daarom ben ik vandaag aan de slag gegaan om er een te fabriceren van katoen. En dat is gelukt! Hierboven kun je het eindresultaat bekijken en zoals je kunt zien is het een stukje uit de Pretty Poster die twee berichten hieronder op LittleDNLL staat ;)

Win: Lola Life Lines pakket!

Ok, pak je notitieboekje voor inspiratie en leuke sites er maar even bij... want ik heb een geweldig leuke webshop voor je gespot die zeker handig is om te onthouden. Ik heb het over www.lolalifelines.be , een Belgische webshop (lang leve het vanuit je luie stoel bestellen van leuks uit het buitenland) die te omschrijven is als hip, retro, kitsch en nostalgisch. Je vindt hier volop leuke (interieur)accessoires en hebbedingetjes voor jezelf, maar ook als je op zoek bent naar een cadeautje (voor jong of oud) ben je hier aan het goede adres. Het assortiment is namelijk gigantisch en je kunt de producten sorteren op prijs (handig!). Kortom: een winkeltje om even langs te surfen! Maar niet voordat je verder gelezen hebt, want... LittleDNLL mag een Lola Life Lines pakket weggeven! Hieronder lees je hoe je kans maakt op deze verzameling musthaves.

Winnen!
Om kans te maken op het pakket dat hierboven staat afgebeeld moet je twee dingen doen. DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN :)
1). Word lid van de LittleDNLL facebook pagina of Twitter (beide mag ook natuurlijk ;)). Klik hier voor de Facebook pagina en hier om LittleDNLL te volgen via Twitter.
2.) Beantwoord deze prijsvraag: Noem de twee namen van de eigenaars van Lolalifelines.be

Mail je naam + adresgegevens, het antwoord op de prijsvraag en de naam van je Facebook account en/of Twitter account naar: sodifferentthanbefore@hotmail.com met als onderwerp Lola. Meedoen kan tot en met 15 maart 2011.

Pretty Poster #15


Klik op de afbeelding voor een vergroting

donderdag 3 maart 2011

Etsy fans opgelet!

Superleuk nieuws voor Fans van de geweldige creatieve community marktplaats (zo dat is een mond vol) Etsy.com. Etsy gaat dit jaar namelijk activiteiten hosten in Nederland en Belgie! Het gaat om twee verschillende soorten maandelijkse evenementen: 'Hello Etsy' & 'Etsy Labs'.

De 'Hello Etsy' bijeenkomsten zullen in het teken staan van het ondersteunen van creatieve micro ondernemers. Hierbij zal veel informatie worden gegeven over diverse thema's zoals marketing, fotografie en duurzaamheid. “Etsy Labs” zijn daarentegen vooral creatieve en gezellige workshops waar onder leiding van kunstenaars, ambachtsleden en andere creatievelingen aan de slag wordt gegaan met een bepaald thema, techniek of materiaal. Iedereen is hierbij welkom om deel te nemen.


Het eerste event (Hello Etsy) heeft in februari plaatsgevonden in Antwerpen en nu is het de beurt aan Nederland waar aanstaande maandag 7 maart de allereerste Etsy Labs gaat plaatsvinden in FABLAB van de Waag in Amsterdam (vanaf 19:00 op de Nieuwmarkt 4). Extra leuk is dat de deelname gratis is indien je je opgeeft. Kortom: ben je creatief en heb je aanstaande maandagavond niets te doen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar Marta: mpakovska@etsy.com of meld je hier aan.

Antieke paspoppen

Hoe ontzettend leuk is om een antieke paspop in je slaapkamer neer te zetten!? Gewoon omdat ze zo decoratief zijn of om afwisselend te kunnen genieten van je mooiste kledingstukken en accessoires (tops, jurken en kettingen). Zojuist kwam ik een webshop tegen die uitsluitend antieke paspoppen aanbiedt voor best een redelijke prijs (vanaf 80 euro heb je al zo'n blikvanger in je kamer staan). Ze hebben allerlei verschillende soorten en kleuren (denk hierbij niet aan roze of paars maar aan beige, wit, antraciet, bruin en zwart). Benieuwd? Klik hier om een bezoekje aan Antiekepaspoppen.nl te brengen.

Words of Inspiration

Win: sfeerverlichting met lampionnen!

Zijn ze niet geweldig? Ik als lampionfan werd direct hebberig toen ik deze sfeerverlichting met gekleurde lampionnetjes in de webshop http://www.hetzijstraatje.nl/ zag. Superleuk om op te hangen in je woon- of slaapkamer en perfect als decoratie tijdens een feestje. Het lichtsnoer is wel 3 meter lang en bevat 20 sfeerlampjes. Extra leuk is dat het een Fairtrade product is en de lampionnen handgemaakt zijn in het noorden van Thailand. In Het Zijstraatje vind je trouwens nog veel meer van dit soort musthaves dus ik raad je dan ook zeker aan om er een kijkje te gaan nemen. Maar voordat je dat gaat doen, zorg je er natuurlijk voor dat je kans maakt op deze prachtige prijs. Hoe? Dat lees je hieronder!

Meedoen
Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaar is op de hoogte gebracht via een mailtje.

woensdag 2 maart 2011

Bridget Jones 3!

Oh wat heb ik een aantal jaar geleden genoten van de twee geweldige Bridget Jones films (meer dan eens zelfs want beide films zijn onderdeel van mijn dvd-collectie). De geweldige karakters, de enorme dosis humor, de zoektocht naar ware liefde en de leuke verhaallijnen, ik vond echt alles fantastisch aan deze films. Je begrijpt dat ik vandaag dus erg enthousiast was toen ik las dat er een derde film gaat komen! Hoe leuk is dat? Ik kan in ieder geval niet wachten!

Renee Zellweger zal ook in dit derde deel de rol van Bridget vertolken en stiekem hoop ik dat ook Colin Firth en Hugh Grant weer voor zullen gaan komen in dit nieuwe avontuur. Helaas is er nog niet echt veel bekend. Zeker is wel dat Bridget in dit deel niet meer dik zal zijn (Renee zal dit keer dus niet moeten aankomen). Verder schijnt Bridget haar kinderwens in deze film een grote rol te gaan spelen. Helaas moeten we nog wel even wachten op de film, er wordt nu namelijk nog druk aan geschreven aan het script...

Filmtip: It's kind of a funny story

Gisteren heb ik de film It's Kind of a Funny Story gezien. Een film over een jongen (Zach Galifianakis - The Hangover) van zestien die depressief is en zelfmoord wilt plegen. Klinkt zwaar, maar dat is de film eigenlijk helemaal niet. Drama en humor zijn perfect gemixt en het verhaal wordt op een grappige luchtige manier verteld met aardig wat humor. Naar mijn idee geen standaard film en daardoor extra leuk. Hier kun je de trailer bekijken om een indruk te krijgen van deze film. Ik zeg: fijn materiaal voor een regenachtige dag! ;)

dinsdag 1 maart 2011

Words of Inspiration

Je eigen fotodagboek

We kunnen weer een nieuwe social media site aan onze collectie toevoegen! Heb jij al lang Linkedin, Facebook en Twitter? Dan wordt het tijd voor iets nieuws. Is het niet? ;) Dailybooth omschrijft zichzelf als volgt: DailyBooth is one big conversation about your life, through pictures. We’re a community of self expression. We connect people to their friends in real-time through the use of pictures, exciting blurbs, and conversation starting picture comments. Ofterwel een online fotodagboek over je leven! Door dagelijks een foto met daabij een kort bijschrift te plaatsen houd je elkaar op de hoogte van wat je tegenkomt en meemaakt. Makkelijk te onderhouden en daarbij zegt een foto natuurlijk meer dan duizend woorden ;) Je kunt webcam foto's gebruiken maar natuurlijk ook gewoon kiekjes van je camera of telefoon. Benieuwd? Neem dan een kijkje op www.dailybooth.com

Shopping: Lisbeth Dahl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...