Ik maak...

Leuk dat je even hebt geklikt op dit tabje! Je kunt hier lezen wat ik qua vormgeving (in opdracht) kan maken en waarvoor je mij dus zou kunnen inschakelen. (Voorbeelden vind je onderaan deze pagina)

Wat maak ik?
Ik maak headers (hieronder kun je daar meer over lezen) op maat voor websites/blogs en webshops. Hierbij is eigenlijk alles (qua tekst, beeld, kleuren, fonts, logo's etc) mogelijk en zou ik dus het idee dat jij in gedachte hebt kunnen vertalen naar een zichtbare header voor jouw website.
Ook maak ik buttons (geen beweegbare) voor bijvoorbeeld Twitter of Facebook, collages, flyers en shoppings. En ook hiervoor geldt: alles is mogelijk. Onderaan deze pagina vind je een aantal voorbeelden van dingen die ik eerder heb gemaakt. Natuurlijk sluiten die aan bij de wensen van de desbetreffende opdrachtgevers waardoor deze voorbeelden een beperkt beeld geven van de mogelijkheden.

Een professionele header op maat
De header is het eerste wat men ziet als hij/zij naar jouw site, webshop of blog surft. De eerste indruk van een bezoeker wordt dus voor een groot gedeelte bepaald door deze header.

Een goede header heeft daarom (een groot aantal van) de volgende eigenschappen: een professionele uitstraling, is stijlvol (hij past bij de persoon achter de site/de inhoud van de site en de rest van de vormgeving op de site), is duidelijk, heeft een uitstraling die past bij de gedachte achter de site, komt betrouwbaar over (in het geval van een webshop) en geeft een goed beeld van wat je op deze site zult gaan vinden en wat voor 'sfeer' de site heeft.

Wat voorbeelden van slechte headers? Rommeligheid (op de verkeerde manier, aangezien gezellig rommelig in sommige gevallen juist leuk is), slecht beeld (wazig, uit verhouding of zichtbare pixels) en het niet zijn van een mooi geheel (verkeerde kleurencombinaties, niet bij elkaar passende beelden en teksten).

Meer informatie
Prijzen gaan in overleg aangezien het er vanaf hangt hoeveel tijd erin gaat zitten. Meer weten of direct je idee aan me voorleggen? Stuur dan een mailtje naar: sodifferentthanbefore@hotmail.com

Voorbeelden van headers, buttons, shoppings en een flyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...