Win! ♥

Ja je leest het goed, ik mag zo'n geweldige roze lippenstick marker weggeven waarmee je op spiegels en ramen kunt schrijven! En inderdaad, over deze fantastische musthave schreef ik al eerder op LittleDNLL, zie dit bericht.

De reden? Tante Tommy opent de virtuele deuren van haar vernieuwde webshop: een paradijsje voor iedereen die gek is op de meest coole gadgets en musthaves! Tante heeft haar shop namelijk flink aangevuld met heel veel mooie nieuwe artikelen. Kon je er voorheen al terecht voor bijzondere t-shirts, nu vind je er ook kaarten, lippenstick stiften, siliconen vormen in de vorm van blokken chocolade, vormen om mega gummy beer puddingen van te maken en nog veel meer leuks! Ik kan je verzekeren: een bezoekje aan deze shop maakt je ontzettend hebberig! Nieuwsgierig? Surf snel naar
www.tantetommy.nl.

Winnen?
En nu wil je natuurlijk weten hoe jij die vette stift bemachtigt? Nou, dat is easy! Het enige wat je hoeft te doen is een van de volgende dingen:
Volg LittleDNLL en Tante Tommy via Facebook (like dus onze pages) en zet op de LittleDNLL Facebook page de tekst: I love Tante Tommy neer (zodat ik weet dat je meedoet aan deze wedstrijd).
OF
Volg LittleDNLL en Tante Tommy via Twitter en plaats de volgende tweet in je timeline:
Win een coole lipstick voor je spiegel! Volg @tantetommy en @LittleDNLL en ga naar http://littlednll.blogspot.com en lees wat je moet doen! RT=SWEET!

De bovenstaande dikgedrukte teksten LittleDNLL & Tante Tommy zijn klikbaar en linken naar de Facebook pages en Twitter-accounts. Je hoeft ons dus niet op te gaan zoeken :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...