donderdag 17 september 2009

Nieuw: chicachica bracelets by DNLL

Verslaafd aan armbanden? Dan heb ik goed nieuws voor je! DNLL heeft een nieuwe creatie: chicachica bracelets! Deze handgemaakte blikvangers zijn uniek en passen zowel bij een romantische als stoere outfit. Er worden er maar een aantal gemaakt, dus wees er snel bij. De armbanden kosten 18,95 per stuk en zijn er in verschillende kleuren: grijs (zoals op de foto), blauwgrijs (een perfecte combi met een jeans), paars en donkerbruin. De bedeltjes zijn bij alle varianten goudkleurig, maar je kunt wel een kleur aangeven voor de kraaltjes: wit, turquoise (zoals op de foto), paars of lichtblauw.

Bestellen
Mail je voorkeur qua kleurcombinatie naar: sodifferentthanbefore@hotmail.com en er er zal contact met je worden opgenomen.

Welke kleur lijkt jou leuk?

3 opmerkingen:

  1. Deze is echt supermooi!
    Je zou toch ook dat andere leuke armbandje verkopen, die met bloemetjes (lint) gevlochten met een gouden sterretje eraan? (of heb ik t gemist?)
    liefsxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi! Dankj voor je compliment! Dat heb je goed onthouden zeg! Dat gaat niet meer gebeuren (althans, niet binnenkort) Maar... er komt wel iets anders leuks aan zeer binnenkort! Leuker dan de armband met de bloemetjes (vind ik!) Dus houd LittleDNLL in de gaten ;) XOXO

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...