zondag 1 januari 2012

Ik ben verhuisd!

1 januari, een mooie dag om mijn verhuizing bekend te maken. Als je vaker een bezoekje bracht aan LittleDNLL had je waarschijnlijk al gezien dat ik mijn blog de laatste weken niet meer heb geupdate. Deels omdat ik druk was met allerlei andere dingen en de feestdagen eraan kwamen en deels omdat ik al bezig was met het creëren van een nieuw plaatsje op het web.

Verhuizen gaat in stapjes en er gaat natuurlijk best wat tijd in zitten om een plek te creëren waar je blij mee bent en die compleet aan je eisen voldoet. Maar goed, het fundament is er (en daar ben ik zelf al erg tevreden en blij mee) en nu kan ik vanuit hier verder bouwen aan mijn nieuwe stekkie.

Tijd om het adres dan ein-de-lijk bekend te maken... LittleDNLL heeft plaatsgemaakt voor..... Coeur Blonde! Al mijn updates, tips, ideeën en hersenspinsels kun je vanaf nu dan ook lezen op www.coeur-blonde.blogspot.com! Op de hoogte blijven kan ook daar gemakkelijk via blogger (de rechterzijbalk) en/of via Facebook en Twitter. Ik hoop je vanaf nu daar te mogen verwelkomen!

Ohja en natuurlijk een heel happy en gezond 2012! Bedankt voor alle bezoekjes die je in 2011 aan LittleDNLL hebt gebracht :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...