donderdag 15 oktober 2009

Lekker van Lush

Lush ging afgelopen jaar op zoek naar ’s werelds mooiste sprookjes. Geïnspireerd door al deze volksverhalen en legenden maakten ze een geweldige kerstlijn met Ballistics, Bubble Bar, gezichtsmaskers, Massage Bars en Shower Jellies. Ze toveren je om tot sprookjesprinses, helpen je herstellen de ochtend na het bal en verwarmen je als een knapperend haardvuur.
Klinkt goed, toch? Hier mijn favorieten (binnenkort in de winkel).

1. Jingle Spells Bath Ballistic (€4.95)
Jingle all the way door het feestseizoen. Een mix van venkel, mandarijn en jeneverbes zorgt voor een goede detox, geeft je nieuwe energie en pept je geest op.

2. Snow Showers Shower Jelly (€4.90 – 100g)
Een koele ijskoningin die vanaf haar troon op de Noordpool over haar land regeert. Zo zou je deze Jelly kunnen beschrijven. Extreem populair in de Scandinavische landen en Rusland. Eenmaal in je douche geeft ze je een licht, romig schuim waarin je een aftreksel van vlierbesbloesem terugvindt.

3. Sexy Boy Massage Bar (€9.95)
In Japan vieren ze geen kerst. Ze houden echter zeker van een feestje en grijpen deze gelegenheid aan om verborgen vlinders der liefde te bevrijden. Sexy Boy is een verzachtende Massage Bar met cacaoboter en sheaboter voor een sexy massage. De geur komt van limoen, cananga olie (wilde ylang ylang) en chocolade.

4. Star Bath Melt (€4.25)
Een stervormige Bath Melt met de geur van Snow Fairy. De shea boter en cacaoboter smelten in je warme water en verzorgen je huid extra goed. Ze laten een vochtinbrengend laagje achter met je favoriete geur.

5. Double Fast Luck Emotibomb (€3.75)
Een beetje extra geluk voor het nieuwe jaar kan geen kwaad. Neem een douche met deze Emotibomb en dat zit wel snor. De populaire geur van Karma met patchoelie, ylang ylang, lavendel, sinaasappel en citroengras geeft je extra rust. Het extra beetje geluk komt van de betovering die deze Emotibomb in zich heeft. Voorspoed, geluk, vitaliteit en energie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...