dinsdag 1 november 2011

Book to buy: She. dagboeken

Wauw! Dit zijn nou nog eens mooie dagboeken. Geweldige vormgeving gecombineerd met een fijne inhoud. Kortom: perfect! Een typisch product waarvan mijn hart sneller gaat kloppen en waarvan ik nu al weet dat ik er vroeg of laat een ga bestellen. De She. dagboeken zijn trouwens niet alleen een leuk voor jezelf, ze kunnen ook perfect dienen als bijzonder cadeautje voor iemand anders. Ik spotte ze op www.zilte.nl (een erg leuke webshop trouwens!) waar ze 15 euro per stuk kosten. Aangezien smaken verschillen zijn ze er in diverse kleuren. Hieronder nog even de beschrijving van Zilte. Meer info of bestellen? Klik hier.

Waar sping jij 's morgens voor uit bed? Waar moet jij ontzettend om lachen? Wat maakt jouw wereld mooi? Wie ben jij? Welke gedachten zul je niet snel delen met anderen op Facebook maar wil je wel toevertrouwen aan jouw dagboek?Inspiratie voor jouw eigen reflectie vind je in dit boekje door middel van een aantal vragen en one-liners (in het Engels).

Veel extra's maken het dagboekje speciaal, zoals; 100% gerecycleerde mini-enveloppen en zakjes waarin je perfect kleine aandenkens kunt opbergen.

Het boekje telt 50 pagina's met een bonte mengeling van voornamelijk gerecycleerd papier. Prachtig Italiaans dessin papier zijn subtiel verspreid over het boekje. Daarnaast kun je makkelijk naar eigen inzicht meer pagina's toevoegen. Het formaat van het dagboekje is 10 x 14 cm. Makkelijk mee te nemen en precies goed voor vele standaard ansichtkaarten en foto's.


De dagboeken zijn er in twee verschillende versies. De 'She My Days' en de 'She My World'. De twee variƫren vooral in stijl wat betreft de aanwijzingen, details en kleurverschillen. De ontwerpster Katie noemt ze Sugar & Spice.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...