woensdag 30 november 2011

Polaroid magneten


Ik heb gisteren zoiets leuks gekocht bij de kleine Sjakies in Haarlem(ja ja, er is een tweede Sjakies geopend met alleen kleine spulletjes (kaarten, musthaves, tape, cadeautjes etc) Polaframes, oftewel: polaroid magneten! Achter deze magneten kun je een leuk plaatje of een foto hangen, et voila je polaroid collectie is geboren! Ook zit er een stift bij waarmee je op het gedeelte dat bestemd is voor de tekst, iets leuks kunt schrijven (je kunt die ook weer makkelijk weghalen). Omdat ik ze zo leuk vind (en omdat jij misschien nog op zoek bent naar een leuk Sint of Kerst cadeautje) heb ik even gekeken of ze ook via internet te bestellen zijn en dat is het geval! Je kunt ze hier bestellen voor 12,95.


3 opmerkingen:

  1. Ik heb ze al eerder ergens zien liggen.. zo leuk! Jij komt ook vaak in Haarlem he..? Heb je inmiddels al een leuke etage kunnen vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Floortje! Ja leuk zijn ze he? :) Ik kom inderdaad heel vaak in Haarlem, het voelt daar ook een beetje als mijn woonplaats omdat ik er vanaf kinds af aan al zo veel kom. Helaas nog geen woning gevonden.. Dus mocht jij nog iets weten/horen, graag!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...