woensdag 7 december 2011

Boekenruil


Aan de boekenwurmen die tevens mijn blog bezoeken. Ik heb mijn kamer opgeruimd en dat betekent dat ik ook Billy weer eens helemaal opnieuw heb ingedeeld. Wat bleek? Ik heb best een aantal boeken (die ik met plezier heb gelezen!) maar waarvan ik weet dat ik ze nooit een tweede keer ga lezen.

Om ruimte te creƫren voor nieuw leesvoer heb ik daarom besloten een aantal boeken weg te doen. Omdat ik het zonde vind om boeken zomaar weg te gooien bedacht ik me dat er vast genoeg mensen zijn die boeken hebben liggen die ze al hebben gelezen en eigenlijk niet meer gebruiken.

Mijn idee is dan ook: waarom ruilen we niet een aantal boeken met elkaar. Ik een vers pakketje, jij een vers pakketje! En het kost ons alleen de verzendkosten! Best een leuk idee, toch? Mocht dit je aanspreken mail me dan even (sodifferentthanbefore@hotmail.com) welke boeken je hebt liggen en dan zal ik je de titels doormailen van wat ik hier heb liggen.

3 opmerkingen:

  1. Puik plan! En ik WEET dat jij heel wat goede, oude, gelezen boeken uit Billy kan trekken.... Ik zeg: Swap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zeker een heel goed idee. Ik ga ook maar even door mijn kast en kijken of er nog boeken zijn die in de ruiling kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...