woensdag 7 december 2011

Verhuizen?

Keuzes zijn lastig. En ik ben een twijfelaar. Een denker die zichzelf gek kan maken door bij het maken van bepaalde keuzes emoties op te roepen die het maken van de daadwerkelijke keuze in de weg staan. Op dit moment twijfel ik over verhuizen. Digitaal verhuizen welteverstaan. Vorige week was ik er vrij zeker van en toen ik vanochtend wakker werd ook: LittleDNLL voelde als een paar oude schoenen en ik smacht naar een nieuw paar. Tot ik een uurtje geleden plots tegen een aantal gedachten aanliep. Het moment dat ik mijn blog begon (en de reden), het aantal uren werk dat ik er met plezier vrijwillig en onbetaald aan heb besteed, het promoten van mijn berichtjes, creaties, winacties ed via Twitter, Facebook, vrienden en familie. Het bereik dat ik inmiddels na ruim twee jaar heb opgebouwd. Wil ik dat nu echt in een keer weggooien?

Stiekem heb ik mijn 'nieuwe schoenen' al helemaal in gedachte (lees: ik heb de basis van mij nieuwe plek eigenlijk al gemaakt). Of ik niet tevreden ben met het resultaat van mijn nieuwe plekje op het net? Jawel, eigenlijk heel erg! Voor mijn gevoel is het een nieuwe start, een fris begin van een nieuwe plek die beter bij me past en waar ik opnieuw energie in kan steken. Anderzijds kan ik geen afscheid nemen van LittleDNLL en op elk gebied helemaal overnieuw beginnen. Inderdaad, een lastige tweestrijd... Ik hoop dan ook dat jij me misschien een goed advies kan geven? Zal ik verhuizen (kort gezegd betekent dit een nieuwe naam, een nieuwe url, en een nieuwe look. De onderdelen zullen ongeveer hetzelfde blijven als nu) of zal ik gewoon voor de volle 100% verder gaan met LittleDNLL?

4 opmerkingen:

 1. Moeilijke vraag zeg! Je hebt al eenmaal een stap gezet en ik zou zeggen... zet door! Als je het idee van deze blog aanhoudt, zal je weinig moeite hebben met het bekendmaken van de nieuwe URL. En gewoon hier de URL plaatsen van de nieuwe site.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn mening is dat doen wat je gevoel je zegt. Ik vind je blog hier erg leuk. En als je wilt kun je toch hier ook een nieuwe naam aan geven + URL. Dan blijven de rest van de gegevens (content) staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wist je dat je meestal alles van je oude blog kan meenemen? Heb ik ook gedaan toen ik van een wordpress.com blog naar een eigen domeinnaam ging. En hier plaats je dan gewoon een link naar je nieuwe site.

  Ik denk dat het wel beter voor je is, zorgt vast voor nieuwe inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je blogspot ziet er leuk uit, maar om er echt een professionele webshop van te maken dan kan je het beste naar een ander CMS systeem zoals wordpress.

  Dit zorgt voor meer mogelijkheden(waaronder webshop module) en kan je alle leuke nieuwtjes gemakkelijk blijven plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...