maandag 13 december 2010

Adios España :'(


Ja je leest het goed, het einde van mijn avontuur in Sitges-Barcelona @ Spanje is bijna afgelopen. Nog 10 dagen te gaan en dan vlieg ik terug naar Nederland. Wat zijn die vier maanden ontzettend snel voorbij gegaan, ik kan niet anders zeggen! Ik vind het echt heel erg jammer dat het er alweer bijna op zit. Ik heb een geweldige tijd gehad en heb het met alles ontzettend goed getroffen.

Ik heb veel gedaan, gezien en (over mezelf) geleerd en ben dan ook blij dat ik dit heb mogen meemaken. Ik ga de Spaanse zon, de familie, mijn Spaanse lessen op Hola, het huis, de audi ;), het eten, het kokkerellen en nog veel meer dingen dan ook echt heel erg missen... Anderzijds zie ik mijn eigen familie & vrienden en mijn hondje Sammy weer en kom ben ik precies terug met de feestdagen.

Een gemengd gevoel heb ik erbij. Maar het is niet anders. Als ik weer thuis ben zal het waarschijnlijk heel onwerkelijk voelen, alsof het allemaal nooit is gebeurd. Maar ik heb de foto's nog! ;) En die zullen me er, tijdens momenten waarop ik door Memory Lane wandel, voor altijd aan helpen herinneren wat een geweldige ervaring dit was!

2 opmerkingen:

  1. En of je een fantastische ervaring hebt gehad! Dit soort avonturen blijven je heel lang bij hoor!

    Op naar een nieuw avontuur? ;-)

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zal wel even behoorlijk klote voelen. Afscheid nemen is meestal niet leuk. Maar inderdaad: die ervaring pakt niemand meer van je af!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...