maandag 6 december 2010

Weer even een update

Hola! Hier weer even een berichtje over Spanje waar wij de Sint vandaag weer mogen verwelkomen ;) Ik hoorde dat er in Nederland een flink pak sneeuw ligt, echt een gek idee! Niet dat het hier nog bloedheet is maar koud is het niet (op sommige dagen ligt de temperatuur wat laag en staat er wind waardoor het wel fris kan zijn, maar op andere dagen voel je het zonnetje nog echt wel branden). Vandaag is het niet koud maar wel bewolkt.


Afgelopen weekend is mijn nicht langsgekomen en hebben we uitgebreide ontbijtjes gemaakt, sushi en tapas gegeten, bij een superleuke cocktail lounge in El Borne gezeten (die we nog kende van vier jaar geleden, toen we voor de eerste keer in Barca waren), geshopt in Barcelona, foto's gemaakt, naar een overdekt winkelcentrum geweest (voor onder andere Kiko Cosmetics inkopen), even over de boulevard van Sitges gelopen, een uur durende massage genomen en nogmaals sushi gegeten als lunch. Kortom een zeer ontspannen en gezellig weekend waarvan het vrijdag en zaterdag echt geweldig weer was (strakblauw met zon!).


Inmiddels is het alweer december en dat betekent dat ik alweer bijna richting Nederland vertrek... Gek idee hoor! :( Nou verder gaat alles z'n gangetje. Ik ben nu onder andere aan het bedenken wat ik de komende weken nog graag wil doen. Ook zal ik deze week even wat aankopen uit Barcelona showen :) Fijne maandag!

1 opmerking:

  1. Héérlijk, die blauwe lucht daar!!
    Heb die kou, sneeuw en gladheid hier wel weer gehad haha.

    xSamantha

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...