woensdag 1 december 2010

Getest: Weleda Granaatappel serum


Dat granaatappel serum van Weleda bedoelt is voor mensen van 40 jaar en ouder las ik pas nadat ik het al een aantal keer had gebruikt. Nou mooi niet hoor. Ik ben namelijk voorlopig nog geen 40 en vond het echt een heel fijn product. Het uittesten heb ik gedaan met een tester die ik had gekregen (een heel kleine hoeveelheid waardoor het zo op was helaas) en ik was er eigenlijk zo tevreden over dat ik het vandaag direct heb aangeschaft in een bio shop in Sitges. Na het gebruik van dit serum voelde mijn huid echt anders aan, heel zacht. Ook had het naar mijn idee een stralend effect (sorry, ik heb geen idee hoe ik dit beter kan verwoorden). Je hebt maar een klein beetje nodig en het ruikt ook nog eens erg lekker. Hieronder nog even de productbeschrijving van Weleda zelf. Mocht je dus nog een nieuw serum zoeken, probeer deze dan eens uit, of je nu de 40 al gepasseerd bent of niet ;)

Een weldadige oppepper voor de huid vanaf 40 jaar. Intensief verzorgend en verfrissend. Het serum voelt aan als een gel en zorgt voor onmiddellijke hydratatie waardoor de huid niet meer droog, maar extra zacht en glad aanvoelt. Zeer geschikt voor de dagelijkse basisverzorging. Werking:
Biologisch geteelde granaatappels en pluimgierst verzacht rimpels en bevordert de huidelasticiteit. Aloë Vera Gel zorgt voor een intensieve hydratatie en verstevigt de huid. Geconcentreerde werkzame stoffen versterken de huidstructuur en stimuleren de celvernieuwing. Vetvrij.

2 opmerkingen:

  1. Nou, als 40 plusser kan ik wel wat straling gebruiken....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, nou ik vind jou (zover ik heb gezien) juist stralen! maar goed, erg fijn product hoor! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...