woensdag 29 december 2010

dinsdag 28 december 2010

Blijmakers van de afgelopen maand

Zoals je misschien wel weet ben ik inmiddels weer terug in Nederland. Even wennen, maar ook wel weer leuk natuurlijk! Een van de voordelen is dat ik ein-de-lijk weer Photoshop heb en dus ook af en toe weer shoppings en collages kan maken! Voor dit bericht heb ik daar nog geen gebruik van gemaakt, ik heb namelijk wat foto's gemaakt van wat dingen die mij blij maakten deze maand. Zo ontving ik een Paul Frank kerstkaart met een bedankje voor de leuke samenwerkingen (de winacties die op LittleDNLL hebben gestaan en waarbij je een Paul Frank tas kon winnen), kreeg ik van mijn moeder bij terugkomst in NL een superleuk rek voor foto's en kaarten in de vorm van een hart, kocht ik tijdens mijn laatste week een cute portemonneetje met famous konijn Fifi Lapin erop, heb ik in Spanje ook een agenda voor 2011 gescoord bij de Oysho en kreeg ik bij aankomst in Nederland een welkomscadeau: Fashionary!! (inderdaad, dat boekje uit Hong Kong waar ik laats over vertelde op LittleDNLL, zie hier >>>. Wie wordt daar nu niet vrolijk van? ;) (Heb de foto's net even snel gemaakt, dus ze zijn niet super).

maandag 27 december 2010

Shoptip: Leuke kaartjes

Een kaartje ontvangen is altijd leuk, maar je wordt natuurlijk nog blijer van een exemplaar dat er ook nog eens mooi of schattig uitziet. Daarom heb ik voor iedereen die zo nu en dan iemand blij maakt met een kaartje (erg leuk, volhouden!) een set van vier kaarten gespot van Elies van der Linden. Hierboven kun je drie van de door haar gemaakte printjes (kaarten) bekijken. Lief he? Ze zijn hier >>> te bestellen voor € 6.00 per set.

Words of inspiration

zondag 26 december 2010

Heb jij gewonnen?

Pas geleden gaf ik niet alleen een schattige Vinties.nl pakketje weg met daarin een lederen tas en een sjaal, maar ook vijf tassen van Paul Frank! Tijd om de winnaressen van deze mooie prijzen bekend te maken! *Trommelgeroffel*... De winnares van het Vinties.nl pakketje is: Nadia Segers. De vijf Paul Frank tassen gaan naar: Marja Sondag Snippe, Birgit Lucas, Danielle Lebon, Anja van Heiningen & Monique Visscher.
Als je gewonnen hebt, heb je zojuist ook een e-mail ontvangen op het adres waarmee je hebt deelgenomen aan de actie. De prijzen worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd. Heel veel plezier ermee!

Musthave: Pac Man Moleskine notebook

Hieperdepiep hoera! Dertig jaar geleden werd het bekende game figuur Pac Man geboren, en om dat te vieren brengt Moleskine een serie special edition notebooks uit met mooie Pac Man kaft en daarbij leuke stickertjes! Erg leuk voor iedereen die net als ik vaak Pac Man heeft gespeeld ;) Je kunt kiezen uit een gelineerde zwarte pocket versie (€ 14,00), een iets groter geel opschrijfboekje met blanco pagina's (€ 18,50) of een giftbox met daarin vier gekleurde schriften met elk een bekend icoon uit het computerspel op de kaft ( € 29,90). Ze zijn onder andere te bestellen op www.moleskine.nl

Words of inspiration

vrijdag 24 december 2010

Fijne feestdagen!

Lieve bezoekers van mijn blog. Hierbij wil ik jullie even laten weten dat ik het onzettend leuk vind dat jullie LittleDNLL (regelmatig) bezoeken. Dank daarvoor! Ook wil ik iedereen heel fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Geniet!

Liefs,
Little DNLL


PS. Hieronder kun je een van mijn favoriete kerstliedjes beluisteren.

woensdag 22 december 2010

Adios...


Oopsie! Ik heb al een tijdje niet zoveel nieuwe items geplaatst, maar daar had ik een goede reden voor hoor! Het was namelijk mijn laatste week in Spanje (morgen vlieg ik terug naar Nederland) en daarom heb ik de laatste tijd vooral besteed aan nog wat leuke dingen doen & zien hier in de omgeving en heb ik nog wat laatste aankopen gedaan en opgeruimd en ingepakt. Zodra ik in Nederland ben zullen er weer volop updates volgen. Waaronder de winnaars van de Paul Frank bags en het Vinties pakket. Nu eerst nog afscheid nemen van Sitges en de familie... :( Tot snel!

zondag 19 december 2010

Win een Vinties.nl pakketje!


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Ben jij een echte vintage lover? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op www.vinties.nl! Hier vind je een heleboel 'schatten' op gebied van tassen, sieraden, riemen, schoenen en kleding om de inhoud van je kast, en dus je outfits, mee op te leuken! Inderdaad, daar word je al snel heel hebberig van.

Ik heb in ieder geval heel wat musthaves gespot, en guess what... Vanaf vandaag mag LittleDNLL een superleuk Vinties pakketje weggeven met daarin een blikvanger van een leren tas (met leuk detail: een kop van een leeuw) & een opvallend sjaaltje dat zich perfect leent voor het aanbrengen van wat kleur in een donkere outfit. Hierboven kun je zien hoe deze items eruit zien.

SALE: 20% korting op alles!

Heb je iets gespot wat je moet hebben? Vermeld dan deze code
6ZP0FW tijdens het bestellen en krijg 20% korting op je aankoop!

Hebben?
Helaas, deze winactie is afgelopen!

Op de hoogte blijven?
Ook Vinties heeft (net als LittleDNLL zie hier >>) een Facebookpagina: www.facebook.com/vinties

donderdag 16 december 2010

Digitale post



Blijmaker van de dag: een superlief kaartje in mijn inbox van een van LittleDNLL's bezoekers. Die ik hieronder even met jullie deel omdat het A) leuk is om post te krijgen (daar is iedereen het toch wel over eens denk ik) en B) omdat het direct een glimlach op mijn gezicht toverde en ik het ontzettend leuk vind dat er mensen zijn die mijn blog (al zo lang) met plezier volgen. Erg motiverend is dat! Bedankt Lianne! ^_^



Ook post? ;) Wellicht een leuke tip, een vraag of iets anders. Stuur het naar sodifferentthanbefore@hotmail.com

woensdag 15 december 2010

Geen boom maar toch een boom?


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Heb je om wat voor reden dan ook geen Kerstboom in huis en wil je toch wat meer Kerstgevoel creëren? Wie weet inspireren deze boompjes je tot een leuk idee!

Sitges 15 december 2010



I'll never forget...

Words of Inspiration


Klik op de afbeelding voor een vergroting

dinsdag 14 december 2010

Another day in Barcelona



Christmas wishlist



Glitter sticker set van Papaya via Dreumesdromen.nl. Doosje met 106 prachtige, met glitter versierde stickers en labels erin,in verschillende maten en in 48 verschillende designs. Versier er bijvoorbeeld je cadeautjes, enveloppen, schriften etc. mee.

Tijdens de donkere dagen voor X-mas wil ik heeeeeel veel lichtjes,
kaarsjes en deze slinger in huis! € 12,00 via Deens.nl


Is het geen juweeltje? Armbandje van het hippe sieradenmerk Mippies via Touchofboho.nl


Superleuk om aan een cadeautje te hangen met een lief tekstje erop.
Krijtbordjes van Juffrouwzonderzorgen.nl € 1,50 per stuk




Notitieboek van Papaya via Dreumesdromen.nl 11,95


Marije Vogelzang ontwerpt food-concepten. Ze denkt niet alleen na over wat er op het bord ligt, maar over alles wat de daad van het eten zelf omgeeft; de sfeer, de mensen, de verhalen achter de ingrediënten, de smaken en texturen, geluiden, geuren en kleuren van het voedsel en de manier waarop het is bereid en wordt geserveerd. In Eat Love komen Marije's visie en spectaculaire food-concepten naar voren, zoals die nooit eerder in een boek zijn gebundeld. Te bestellen via Bispublishers.nl voor € 39,00


Wat leuke kerstkaarten op mijn deurmat. Zoals deze ontwerpen van Alltheluckintheworld.nl


Lief kettinkje van zwart zijdekoord en gouden hartje. € 14,95 via Beterenleuk.nl

maandag 13 december 2010

Words of Inspiration


Adios España :'(


Ja je leest het goed, het einde van mijn avontuur in Sitges-Barcelona @ Spanje is bijna afgelopen. Nog 10 dagen te gaan en dan vlieg ik terug naar Nederland. Wat zijn die vier maanden ontzettend snel voorbij gegaan, ik kan niet anders zeggen! Ik vind het echt heel erg jammer dat het er alweer bijna op zit. Ik heb een geweldige tijd gehad en heb het met alles ontzettend goed getroffen.

Ik heb veel gedaan, gezien en (over mezelf) geleerd en ben dan ook blij dat ik dit heb mogen meemaken. Ik ga de Spaanse zon, de familie, mijn Spaanse lessen op Hola, het huis, de audi ;), het eten, het kokkerellen en nog veel meer dingen dan ook echt heel erg missen... Anderzijds zie ik mijn eigen familie & vrienden en mijn hondje Sammy weer en kom ben ik precies terug met de feestdagen.

Een gemengd gevoel heb ik erbij. Maar het is niet anders. Als ik weer thuis ben zal het waarschijnlijk heel onwerkelijk voelen, alsof het allemaal nooit is gebeurd. Maar ik heb de foto's nog! ;) En die zullen me er, tijdens momenten waarop ik door Memory Lane wandel, voor altijd aan helpen herinneren wat een geweldige ervaring dit was!

donderdag 9 december 2010

Words of Inspiration


Christmas Crackers


Vorig jaar rond kerst had ik het er al over en heb ze toen ook gekocht: Christmas Crackers! Ook dit jaar mogen ze natuurlijk niet ontbreken tijdens het diner ;) Iedereen die het niet kent of benieuwd is naar de oorsprong kan het stukje hieronder lezen. Ook vind je onderaan een link naar een webshop die ze verkoopt.

Rond de tweede helft van de 19e eeuw werden Christmas Crackers een onderdeel van de kerstviering. Tom Smith, een banketbakker uit Londen, maakte en verkocht in die tijd gesuikerde amandelen die waren verpakt in een papiertje. Hij ontdekte dat jonge mannen deze ‘bonbons’ kochten voor hun liefjes en daarom stopte hij een liefdesboodschap in de wikkel van de bonbon. Op zoek naar iets bijzonders voor het kerstdiner bedacht hij, voortbordurend op de boodschap in een wikkel, de Christmas Cracker. Het verhaal gaat dat Tom Smith werd geïnspireerd door het geknetter van hout in de openhaard. Hij experimenteerde met salpeter en stroken dun karton waarbij het van elkaar trekken van de stroken leidt tot een knal (cracker) en een vonk. En voila: de Cristmas cracker was geboren! (bron: feestwinkel-paddenburg.nl)

Hebben? Ze zijn onder andere hier >>> te bestellen in verschillende aantallen, prijsvarianten en opdrukken.

woensdag 8 december 2010

Un dia al Born

Sinterklaas mag dan wel totaal aan me voorbij zijn gegaan, toch kreeg ik de dag na pakjesavond een heel leuk cadeautje van V. Omdat El Borne mijn favoriete wijk in Barcelona is, kocht zij een supercute boekje genaamd Un dia al Born voor me, met daarin prachtige illustraties van de wijk en haar winkeltjes, restaurantjes en andere kenmerken. Leuk als herinnering aan deze geweldige periode in Spanje! Thnx V!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...