woensdag 18 november 2009

Krabbelen maar!

Krabbelschrift is een bijzondere mengeling van een schoolschrift en een kleurboek en in al veel landen een succes. Speciaal voor mensen die te maken hebben met een hoge werkdruk of die hun baan even zat zijn, maakte Claire Fa├┐ dit grappige schriftje met daarin volop opdrachtjes om je te bevrijden van de dagelijkse werkstress en frustraties. Voorbeelden van opdrachten: versier net zo lang koffiekopjes totdat je je buik ervan vol hebt; of teken een lastige collega met zijn of haar mond afgeplakt (in gedachten ben ik al aan het tekenen, haha!) Leuk voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders. Onder andere verkrijgbaar bij www.juffrouwzonderzorgen.nl voor € 4,90 .

1 opmerking:

  1. Ik wou als je blogberichten maar er komt geen eind aan!!! Heb letterlijk de hele avond alleen maar jou blog gelezen. Al mijn favoriete boekjes (ook dit boekje heb ik), films, muziek, plaatjes e.d. zijn voorbij gekomen! Echt leuk! Maar nu heb ik je voor vanavond wel genoeg gestalked met mijn berichtjes, ik voeg je toe aan google reader.

    Ken je trouwens pinterest al? Lijkt me wel wat voor jou, het is een (erg verslavend) online prikbord. Dit is de mijne http://pinterest.com/tantetee/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...