maandag 30 november 2009

Stoere armbanden van Noosa

Afgelopen vrijdag heb ik bij Amedee (een leuke kledingwinkel in Haarlem) grappige leren armbanden en riemen gespot van het merk Noosa Amsterdam. Erg stoere exemplaren die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Maar er is meer… Je kunt je armband of riem namelijk helemaal zelf samenstellen door middel van chunks (een soort knopjes die je erop kunt drukken). Op een armband passen drie chunks die je uit het zeer brede assortiment kunt uitkiezen. Grappig is dat de chunks allemaal een eigen verhaal, symboliek en oorsprong hebben. Een armband kost € 19,95, een smalle riem kost € 49,95, een brede riem kost € 69,95 en de chunks verschillen van prijs. Je kunt al deze Noosa items hier >>> bekijken en bestellen.

4 opmerkingen:

 1. Ook ik heb vorig weekend een brede NOOSA riem met een aantal chunks bij hun webshop www.witshirt.nl gekocht. Ik had het de volgende dag al in huis! En ... met korting, alles leuk ingepakt, en een chocoladeletter. Ze hadden een leuke Sinterklaas aktie namelijk. Ben benieuwd wat ze voor Kerst aktie hebben. Dan ga ik voor de NOOSA armband en een paar nieuwe chunks. Er zijn namelijk 12 nieuwe bijgekomen. In totaal kan je nu dus kiezen uit 48 verschillende buttons.
  Groetjes, Loraine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe duur zijn die chunks?? Want een paar vriendinnen en ik willen graag een armband voor een vriendin van ons kopen!
  Groetjes Sara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is focking duur, iedereen die dit koopt is gwn niet goed bij z'n hoofd. De originele versie is namelijk even mooi maar véél goedkoper!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waarom zijn de meeste zo duur ?
  er zijn ook site's die ook echt zijn en die zijn maar 2.25 of 3.99 dat is toch veel beter?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...