zondag 7 augustus 2011

Filmtip: Sliding Doors

Sliding Doors, het zou heel goed kunnen dat je deze film heel lang geleden al hebt gezien of dat je er nog nooit van hebt gehoord, hij komt namelijk uit 1998. Ik zag 'm toentertijd in de bioscoop en vond 'm erg goed. Gisteren bekeek ik 'm opnieuw (na al die jaren wist ik alleen de grote lijnen nog) en ik raad je aan om 'm op een regenachtige middag eens te gaan bekijken. De hoofdrol wordt vertolkt door Gwyneth Paltrow en ik wil niet teveel verklappen dus daarom hieronder een beknopte beschrijving.
Helen (Gwyneth Paltrow), een pr-verantwoordelijke in Londen, wordt onverwacht ontslagen, ziet de deuren van de metro net voor haar neus dicht gaan. In de film zie je wat er gebeurt als ze de metro mist, maar ook wat er gebeurt als ze de metro wel had gehaald...

3 opmerkingen:

  1. Klinkt leuk, ga ik zeker eens kijken! Dank je voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt wel of ik hier op een blog ben die ik zelf gemaakt heb! Ik heb nog nooit een blog gezien waar zo veel dingen staan met precies dezelfde smaak als deze! Deze film vind ik een van de mooiste allertijden, (bijna) alle creatieve boeken die hier voorbij komen heb ik ook of staan op mijn verlanglijstje, de nieuwste cd die ik heb gekocht is van selah sue. En zo kan ik nog wel even doorgaan! En heel veel plaatjes die ik voorbij zie komen, heb ik staan op mijn pinterest board! Dus echt een superleuke blog, ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...