vrijdag 5 augustus 2011

Shoptip: Mini Spa

Wat zijn er toch veel leuke hebbedingetjes te koop! Zojuist kwam ik Mini Spa's tegen, een mooi blikje met daarin een zacht soort kneetdeeg met etherische olie. Superleuk voor jezelf of als cadeautje voor iemand die wel wat ontspanning of energie kan gebruiken. Er zijn zeven verschillende kleuren/geuren die stuk voor stuk een andere eigenschap hebben. Hieronder heb ik de verschillende beschrijvingen op een rijtje zet. Een Mini-Spa kost € 8,50 en is hier te bestellen.

SLIM LINE
De Mini-Spa ROZE bevat een mix van etherische oliën die u ondersteunt in de strijd tegen overgewicht en de eetlust onderdrukt.

SWEET DREAMS
De Mini-Spa PAARS heeft een heerlijke mix van etherische oliën die kalmerend werken en u helpen ontspannen.

FOCUS!
Mini-Spa BLAUW heeft een opwekkende mix van etherische oliën en helpt tegen mentale vermoeidheid en verwardheid, erg goed om alles weer even op een rij te krijgen.

RELAX
Mini-Spa LICHTPAARS met een mix van etherische oliën die u helpt ontspannen in tijden van stress en geestelijke overbelasting.

NO SMOKING
Wilt u stoppen met roken? Mini-Spa LICHTBLAUW bevat een mix van etherische oliën die u ondersteuning biedt bij het stoppen met roken en zorgt dat u niet opnieuw begint.

POWER UP
Een ORANJE Mini-Spa. Deze opwekkende mix van etherische oliën geeft u nieuwe energie en extra power!

STRONG HANDS
De Mini-Spa ROOD bevat een speciale mix van etherische oliën die verlichting geeft bij artritis en spierpijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...