woensdag 24 augustus 2011

Shopsessie & updatenHi all! Hier weer even een nieuwe post want dat is echt weer te lang geleden. Ik kom er de laatste tijd gewoon niet meer aan toe om LittleDNLL dagelijks te updaten en dat vind ik niet zo positief ;) Maar goed nieuws voor iedereen die vaak even langs komt surfen: binnenkort heb ik het weer iets minder druk en kan ik ook mijn blog weer als voorheen gaan bijhouden met belevenissen, aankopen en leuke tips.

Vandaag was ik eindelijk weer eens een dagje vrij en ondanks de regen moest ik er gewoon even uit. Dus ik ben bijtijds op gestaan en richting Haarlem vertrokken. Vreemd genoeg was ik ontzettend vrolijk want meestal word ik ontzettend chagi van regenbuien en vooral als ik er doorheen moet. Maar ik had mijn paraplu mee en had een aantal leuke shopdoelen voor ogen dus dat verzachte het herfstachtige weer natuurlijk wel iets.

Ik moest sowieso naar de Sasha voor laarsjes die ik spotte bij vriendin L. Ik heb ze al meer dan eens van haar geleend en had me voorgenomen te wachten totdat ze afgeprijsd zouden worden. Helaas is dat tot de dag van vandaag nog niet gebeurd en waren ze zelfs in het filiaal waar ik een paar weken geleden was niet meer te koop. Was dat even schrikken! ;) Ik MOEST ze namelijk hebben want na al de leensessies was ik erachter gekomen dat ze perfect matchen met een groot deel van mijn garderobbe. Helaas was mijn maat uitverkocht, maar de verkoopster vertelde me dat ik ze toch kon kopen. Ze zouden dan binnen 2 tot 5 werkdagen naar mijn huis worden verstuurd zonder verzendkosten. Dat klonk zo gek nog niet en een paar minuten later betaalde ik de boots en liep vervolgens zonder mijn nieuwe aanwinst de deur uit. Best gek was dat trouwens. Al bleek het later heel handig want het scheelde me een hoop sjouwen.

Ik heb mezelf namelijk nog wat extra verwend met: het laatste deel van Harry Potter (vraag me niet hoe het kan dat ik deze nog steeds niet heb gelezen), een t-shirtje, een roze blazer, een grote witte papieren pom pom als decoratie voor mijn nieuwe werkplek thuis van Juffrouw Zonder Zorgen, een Liber Amicorum van Juffrouw Zonder Zorgen, komkommer gezichtsdoekjes, zelfbruiner van Clarins, een supercute doosje met stippen voor bijvoorbeeld sieraden van Jansje en een geweldige herfst/winterjas van Jutka & Riska. Kortom heb ik mezelf dus flink getrakteerd op leuke spullen. Morgen weer aan het werk (11 dagen achter elkaar dus even pittig, maar ik probeer toch nieuw artikelen te plaatsen!)

Ohja en ik ben vandaag met een aantal Figs & Fun (www.figsandfun.nl/) artikelen langs een winkel geweest en dat was erg leuk en inspirerend! Wordt vervolgd dus :)

2 opmerkingen:

  1. Wow daan! Wat een heerlijke shopsessie!! Ik ben benieuwd naar al je aankopen! :D

    En wat goed ook dat je langs 'de winkel' bent geweest met de spulletjes... Laat me weten wat daar de uitkomst van is!

    En moet je nu 11 dagen achtereen werken? Oh my.... Wat een heftige anderhalve week wordt dat! Sterkte!! Ik denk aan je!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed joh.. en dat schattige plaatje.. leuk! Heb je toevallig mijn mailtje gelezen over de camera? Ben wel benieuwd! Ben je in Haarlem wezen shoppen? Jutka & Riska is ook echt een leuke winkel, de laatste tijd hadden ze er alleen zoveel uitverkoop. Misschien moet ik er maar weer eens langs :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...