Gisteren heb ik couscous gemaakt en gevulde aubergine uit de oven. Eigenlijk gewoon een beetje op de gok, zonder recept. En ik moet zeggen dat het nog aardig gelukt was! Door de couscous had ik aubergine, tomaat, courgette, ui, bosui, munt, bladpeterselie gedaan (dit alles natuurlijk heel fijn gesneden). Verder zout, peper en diverse kruiden uit potjes toegevoegd en tijdens het opdienen bestrooid met feta.
Voor de gevulde aubergines heb ik jawel, aubergine gebruikt ;). Deze heb ik eerst in de lengte doorgesneden en gehalveerd. Vervolgens heb ik ze uitgehold. Het vruchtvlees heb ik in blokjes gesneden en even kort in de pan in wat olijfolie gebakken met wat zout, peper, gehalveerde cherrytomaatjes en verse thijm. Vervolgens heb ik deze vulling in de aubergines gestopt en bestrooid met feta, peper, thijm en een beetje overgoten met olijfolie om aanbranden te voorkomen. En toen konden ze natuurlijk de over in. Hierboven wat kiekjes van deze maaltijd.
Mmmm lekker en wat een mooie foto's!!
BeantwoordenVerwijderengroetjes Thea
delicious!
BeantwoordenVerwijderenTe copiaré ésta receta,es original y me encanta todo lo que lleva.Una receta fantástica.
BeantwoordenVerwijderenGracias.
Un saludo