dinsdag 20 juli 2010

Sneak preview van de Flow agenda!

Ik ontving vanmiddag een heel leuk mailtje van de Flow redactie met daarin een sneak preview van jawel... de Flow agenda! De dummy van de agenda is namelijk klaar, en daarom heeft de redactie een digitaal bladerexemplaar gemaakt zodat wij eindelijk ;) kunnen zien hoe leuk ie geworden is! En guess what... deze preview is nog nergens te bekijken en staat ook nog niet op de flow weblog! Ja daar word jij ook nieuwsgierig van he? Klik dus maar snel HIER >>> om 'm te bekijken.

Fijn om over deze agenda te weten: de agenda heeft als formaat: 21x13,5 cm en is 2,7 cm dik. Hij loopt van half augustus 2010 tot en met december 2011 en is dus te gebruiken per schooljaar of kalenderjaar. Hij heeft een ringband, dus niet-gebruikte maanden scheur je er gemakkelijk zo uit. Om de agenda zit een dik elastiek en binnenin vind je allerlei envelopjes om foto’s, bonnetjes etc. in te stoppen. Extra leuk: na elke maand vind je een papieren cadeautje! (cadeaulabels, ansichtkaarten, briefpapier en zelfs een mini-slingertje)· Verder zit er aan de binnenkant van de kaft een dik blok kleefmemo’s en een things-(not-)to-do-notitieblokje.


Kortom: een perfecte agenda die er niet alleen geweldig leuk uitziet maar ook nog eens erg handig is! De Flow agenda is vanaf half augustus (exacte datum kan per verkooppunt verschillen) verkrijgbaar bij de betere boekhandel, V&D, Bijenkorf, Bruna, AKO, Readshop en Bol.com.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...