donderdag 7 oktober 2010

Filmtip: Eat Pray Love


Vandaag is het dan zo ver: de verfilming van het boek Eat Pray Love gaat in premiere! Al eerder heb ik een item aan deze film besteed aan deze film op LittleDNLL, zie hier >>> waar je kunt lezen waar de film over gaat en de trailer kunt bekijken. Ik zelf ben erg nieuwsgierig naar deze film ook al zijn de kritieken in Amerika (waar hij natuurlijk al eerder draaide) erg verschillend. Hieronder kun je nogmaals de trailer bekijken maar voor de complete film kun je dus vanavond al terecht in de bioscoop bij jou in de buurt.

3 opmerkingen:

 1. Och, wat heb ik naar deze film uitgekeken!! Ik heb het boek gelezen toen ik, heel toepasselijk, op Bali zat. Als de film iets van het boek wegheeft dan denk ik dat ik een nieuwe favoriete film heb ;)

  Daarnaast ben ik een beetje verliefd op Javier :)

  Kun jij 'm in Spanje bekijken of wordt hij dan Spaans nagesynchroniseerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hola! Ik ga je terugmailen zo hoor! Zoals je misschien wel aan mn blog zag heb ik de laatste 5 dagen niet heel actief op de pc gezeten, vandaar! Heb het boek (helaas) niet gelezen en hij draait hier wel maar hij wordt idd nagesynchroniseerd in het Spaans.. Beetje jammer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt geweldige dagen achter de rug zeg!! Gaaf zo'n ballonvaart!! De foto's zijn echt heerlijk...

  Op zich wel goed om 'm in het Spaans te kijken... Hoewel ik bang ben dat het de standaard-zinnetjes overstijgt...

  Ik wacht op je mail... Ik heb veel te vertellen ook.

  Geniet van je dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...