zondag 10 oktober 2010

Things to do on sunday

Het is zondag en voor mij is dat meestal een beetje een dag om te luieren en te relaxen. Natuurlijk kun je zelf zat (leuke) plannen bedenken die je op een dag als vandaag zou kunnen doen, maar voor iedereen die vandaag even geen inspiratie heeft, heb ik hier wat mogelijkheden op een rijtje gezet! Ok, komen ze!

Nagels knippen, veilen en lakken met een leuk (herfst)kleurtje, relaxen met een lekker gezichtsmasker en twee koele komkommertjes op je ogen (ja dit moet je wel in huis hebben natuurlijk, dus direct een tip: zorg dat je altijd gezichts- en haarmaskers in huis hebt, altijd handig!), maak een smoothie van fruit en/of yoghurt om (na een drukke week?) weer even op te laden, voor wat meer energie kun je een grote wandeling met de hond maken, je skates uit de kast trekken of lekker een stukje gaan hardlopen.

Geen zin om de deur uit te gaan? Maak een bad voor jezelf met een lekker badolie erin of heeeeel veel schuim en zet een muziekje op of neem lekker de tijd om dat nieuwe tijdschrift van A tot Z te lezen. Of nestel jezelf op de bank of in bed voor een goede film (of uitzending gemist, ook fijn) of begin eindelijk eens in dat ene boek dat je al zo lang hebt liggen. Ruim je kledingkast op om te zien wat je eigenlijk allemaal nog hebt en gooi alles weg dat je een jaar niet hebt gedragen. Verzamel alle reclamefolders en tijdschriften die je de laatste tijd hebt ontvangen/aangeschaft en knip alles eruit dat je graat wilt hebben of dat je inspireert voor het najaar en maak je eigen wishlist als collage of een inspiratie poster.

Ouderwets koekjes bakken is natuurlijk altijd leuk! Na de leukse creaties te hebben gekneed, kun je genieten van de heerlijke geur die zich tijdens het bakken door het huis verspreid, en even later kun je de heerlijke warme baksels proeven met daarbij een kopje verse thee, mmmm. Geen zin om alleen iets te doen? Nodig je vriendinnen uit voor een filmmarrathon of een kledingruil, ga naar de bioscoop of breng eens een bezoekje aan een museum.

In de Crea Bea Mood? Ga tekenen, schilderen of kleuren. Zoek accessoires en kleding op waar je niets meer mee doet en doe een poging op deze te customizen en op te leuken. Nog wol of katoenbollen liggen van moeders of oma? Probeer je eigen sjaal te breien en je kunt deze winter gewoon met een unieke handmade sjaak over straat! Nog kralen en dergelijke liggen? Maak wat vrolijke nieuwe armbandjes voor jezelf! Je slaapkamer zat? Maak een plan met daarin wat je graag wilt/kunt veranderen en wat daar voor nodig is, zodat je binnenkort aan de slag kunt. Fijne zondag!

1 opmerking:

  1. sounds good!:) Ik heb opgeruimd en gepoetst hihi.. ook zo'n weekendklusje!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...