donderdag 11 november 2010

Rituals komt met parfum!


Wat een leuk nieuwtje vang ik net op! Rituals komt met een parfumlijn! En dat klinkt mij als fan van deze winkel natuurlijk als muziek in de oren. De keten gaat deze maand acht verschillende unieke geuren lanceren! Drie voor mannen en vijf voor vrouwen. Daar zal er ongetwijfeld een bij zitten waar ik blij van wordt! Na even zoeken vond ik wat meer info over dit nieuws. Zo kun je hieronder vast lezen om wat voor soort geuren het gaat (de eerste 5 zijn voor vrouwen en de onderste 3 dus voor mannen). een flesje zal 50ml bevatten voor een prijs van €39,50. Ik ben vooral benieuwd naar Viooltjes & Witte lelie en Sandelhout & Wilde roos. Welke lijkt jou lekker?


No.01 Gember & Witte thee
Beeld je in hoe het zachte morgenlicht binnenvalt en de huid wordt gehuld in een transparante nevel van frisse en sensueel prikkelende geuren. Een combinatie van de verrukkelijke zuiverheid van witte thee en de kracht van gember. Een citrusacthige, bloemige en zuivere geur.

No.04 Viooltjes & Witte lelie
"Denk aan een boeket versgeplukte wilde bloemen na een zachte lentebui. Viooltjes en witte lelies creëren een ongrijpbare geur: zeer vrouwelijk en een tikkeltje nostalgisch." Dit is wat inspireerde tot de creatie van dit parfum.

No.07 Witte patchoeli & Cederhout
De zuiverheid van witte patchoeli gecombineerd met de mysterieuze warme tonen van cederhout. Het resultaat is een sprankelend parfum van hout en water.

No.09 Vanille & Zoete sinaasappel
"Een bijzondere ontmoeting met Joss Stone ligt aan de basis van dit parfum. Joss vertelde dat ze iedere dag haar eigen parfumritueel heeft waarin ze de etherische olie van sinaasappel en vanille combineert. Hierop is dit parfum geïnspireerd: oriëntaals, fruitig en sensueel.

No.18 Sandelhout & Wilde roos
De intense bloemennoten van wilde roos en de rijke, romige aardetonen van sandelhout roepen een sfeer op van sensualiteit en romantiek. Een verleidelijke geur: kruidig, elegant en houtachtig tegelijk.


No.06 Groene vetiver & Bergamot
De frisse aardetonen van een bergwoud inspireerden tot de creatie van dit parfum. De citrusfrisse toptonen van Bergamot mengen zich met het diepe, mysterieuze aroma van groene vetiver.

No.14 Cyprus & Tangerine
De frisse geur van cyprus wordt al tijden gekoesterd vanwege zijn verscherpende uitwerking op de geest. Gecombineerd met de krachtige geurnoten van tangerine is dit een innovatieve geur speciaal voor de creatieve geesten.
No.19 Sandelhout & Patchoeli
Houtachtig, aards en mannelijk: dit parfum is voor de hedendaagse Bohémien. De rijke, balsamieke tonen van patchoeli gecombineerd met de edele donkere tonen van sandelhout maken dit parfum een verfijnde, onconventionele geur.

1 opmerking:

  1. ah dit is echt geweldig! sandelhout en wilde roos spreekt mij denk ik het meest aan. ik vroeg me af, welk programma gebruik je om je foto's te bewerken? je hebt namelijk altijd van die leuke 'pretty posters' enzo;)
    x emma

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...