dinsdag 25 januari 2011

Book to buy: Mess (de Nederlandse versie!)

Nog even en dan verschijnt de Nederlandse versie van het boek Mess - The manual of accidents and mistakes van Keri Smith! Op 28 februari (nog heel eventjes geduld dus) is het boek bij onder andere Bol.com verkrijgbaar voor € 11,99. Hieronder kun je de beschrijving van dit creatieve boek lezen en hier kun je vast een exemplaar reserveren . Wat trouwens ook leuk is voor iedereen die nog geen boeken van Keri Smith heeft en ze wel graag wilt hebben: de Keri Smith Boxed Set! Deze set kost € 34,99 en bestaat uit de drie titels: This is Not a Book, Wreck This Journal en Mess - The manual of accidents and mistakes, die samen verpakt zitten in een mooi doosje. Meer info of bestellen? Klik hier.

Mess - The manual of accidents and mistakes
Je hele leven lang heb je geleerd geen troep te maken: Je moet proberen alles onder controle te houden, binnen de lijntjes te kleuren, te streven naar perfectie, en koste wat kost contact te vermijden met dingen die kunnen vlekken.

Dit boek vraagt je het omgekeerde te doen van wat je hebt geleerd. Zie het als je persoonlijke speelkamer. Een plek waar je je kan laten gaan, waar je rotzooi kan maken, alles eruit kan gooien, waar je de dingen kan doen die in de 'echte wereld' niet mogen. Het is tijd voor troep.

Hou deze drie regels in gedachten:
1. Probeer niet iets moois te maken.
2. Denk niet te veel na. (Je kunt niets 'fout' doen.)
3. Ga door, wat er ook gebeurt.

1 opmerking:

  1. Ik heb ze alle 3 en vind ze ook zo leuk, ook om cadeau te geven. Ik heb alleen wel moeite om het boek niet te netjes te houden...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...