zaterdag 29 januari 2011

Water for Elephants

Het mag dan nog wel even duren voordat ie in de bios gaat draaien (14 april) maar ik weet nu al dat ik de film Water for Elephants zeker wil zien! Vandaag las ik er voor het eerst over en heb er direct meer over opgezocht. Na het zien van de trailer vond ik meteen jammer dat ik 'm niet nu al kan zien want ik ben erg nieuwsgierig naar deze film. Zo vind ik Reese Witherspoon en Robert Pattinson altijd erg goed spelen (in alle films die ik al van ze heb gezien), had de trailer iets magisch (mede door het circus en de muziek) en is de film gebasseerd op de gelijknamige bestseller van Sara Gruen. Kortom, genoeg redenen om in april een bios bezoekje in te plannen! Ook nieuwsgierig? Dan kun je hieronder de trailer vast bekijken en/of lezen waar-ie over gaat.


Het verhaal speelt zich af in de jaren ’30 in Amerika en gaat over een dierenarts (Robert Pattinson) die zijn studie opgeeft als zijn ouders worden vermoord. Hij besluit bij een rondreizend circus te gaan werken, waar hij al snel een relatie krijgt met de ster van het circus (Reese Witherspoon). Haar man is echter een brute dierentrainer (Christoph Waltz) waarmee hij het al snel aan de stok krijgt...

2 opmerkingen:

  1. hahaha jij ook al smitten? Ik zag de trailer een paar maanden terug voor het eerst op de apple-site... Ik was ook meteen verkocht en heel erg benieuwd! Het doet mij een beetje denken aan Big Fish ofzo... :) Ik denk een aankomende nieuwe favoriet ♥ Wat jij?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het boek gelezen en was daar zwaar van onder de indruk. Wil even wachten voordat ik de film ga kijken anders vergelijk ik te veel, maar was de film mooi! Het boek was echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...