woensdag 5 januari 2011

Shoptip: My Life Story

Toen ik vandaag in een winkeltje in Utrecht was viel mijn oog op een doos met daarin een heel dik boek. Op de doos en de kaft van het boek stond: My Life Story. Nieuwsgierig haalde ik het mysterieuze zwarte boek uit de doos om te bekijken wat het precies was. Al snel bleek het om een gelineerd XXL diary/notebook te gaan waarin je jouw 'levensverhaal' (lees: dingen die je meemaakt, leuke momenten, quotes etc) kunt opschrijven. Echt superleuk! Het boek is verkrijgbaar in zwart en beige en kost hier >>> € 47,50. Hieronder kun je de beschrijving lezen met daarin nog meer details over deze musthave.

Beschrijving van My Life Story
This is my life story! 1080 pagina’s om je hele leven te registreren. Leg de momenten vast die je nooit meer wil vergeten, de mensen waarvan je houdt, je vrienden, favoriete reisbestemmingen of gebruik het als plakboek. Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken: about me /
world map /
awards and achievements /
jobs /
things to do before you die /
homes. Ook leuk om kado te geven bij een geboorte, om vanaf de eerste stapjes en woordjes alle facetten van het leven vast te leggen. Een boek om te koesteren.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...