vrijdag 11 februari 2011

Books to buy: Edition Paumes


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Om de titel enigzins beknopt te houden heb ik de boeken waarop ik doel maar even Edition Paumes genoemd, maar eigenlijk is dat de naam van een zeer succesvol Japans familiebedrijf dat geweldige interieurboeken maakt. In deze boeken wordt samengewerkt met allerlei verschillende creatievelingen: designers, kunstenaars, fotografen en crea Bea's.

Alle boeken gaan dus over interieurs, maar onderscheiden zich duidelijk van elkaar. Zo heb je de London Family Style, Stockholm Ateliers, Petit Appartements Paris, Copenhagen Apartments, Childrens Rooms Stockholm, London Vintage en nog vele anderen.

Kortom: geweldig inspiratiebronnen voor iedereen die een kamer of woning in te richten heeft of wat nieuwe ideeen wil opdoen. Helaas zijn de onderschriften in de boeken in het Japans geschreven, maar dit eigenlijk geen probleem omdat de beelden voor zich spreken. Sommige van de gidsen bevatten trouwens ook do it yourself instructies en (web)shopadresjes!

Meer info of bestellen? Klik dan hier of hier. Ik ben zelf erg benieuwd naar Copenhagen Apartments, London Vintage en Petit Appartements Paris. Ook is er nog een speciale Nathalie Lété editie (zie de collage hierboven) die zeker op mijn boeken wishlist staat. Hierin ontdek je de wereld van Nathalie Lété (Lété werkt met allerlei materialen als papier, textiel, borduurwerk en keramiek) met behulp van de 26 letters van het alfabet.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke boeken! Ik ga er zeker een aantal bestellen. Bedankt voor deze supertip! Ik vind je blog trouwens zo inspirerend dat ik hem op de blogroll op mijn blog heb geplaatst ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam net van natuursteen-werkblad.be waar ze werkbladen (zo ook aanrechtbladen) verkopen van composiet,keramiek,terrazzo,graniet en terrazzo. Het leek wel een fashion website hoe de producten worden gepresenteerd. Wat vinden jullie daar van?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...