donderdag 3 maart 2011

Etsy fans opgelet!

Superleuk nieuws voor Fans van de geweldige creatieve community marktplaats (zo dat is een mond vol) Etsy.com. Etsy gaat dit jaar namelijk activiteiten hosten in Nederland en Belgie! Het gaat om twee verschillende soorten maandelijkse evenementen: 'Hello Etsy' & 'Etsy Labs'.

De 'Hello Etsy' bijeenkomsten zullen in het teken staan van het ondersteunen van creatieve micro ondernemers. Hierbij zal veel informatie worden gegeven over diverse thema's zoals marketing, fotografie en duurzaamheid. “Etsy Labs” zijn daarentegen vooral creatieve en gezellige workshops waar onder leiding van kunstenaars, ambachtsleden en andere creatievelingen aan de slag wordt gegaan met een bepaald thema, techniek of materiaal. Iedereen is hierbij welkom om deel te nemen.


Het eerste event (Hello Etsy) heeft in februari plaatsgevonden in Antwerpen en nu is het de beurt aan Nederland waar aanstaande maandag 7 maart de allereerste Etsy Labs gaat plaatsvinden in FABLAB van de Waag in Amsterdam (vanaf 19:00 op de Nieuwmarkt 4). Extra leuk is dat de deelname gratis is indien je je opgeeft. Kortom: ben je creatief en heb je aanstaande maandagavond niets te doen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar Marta: mpakovska@etsy.com of meld je hier aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...