zaterdag 5 maart 2011

Win: Lola Life Lines pakket!

Ok, pak je notitieboekje voor inspiratie en leuke sites er maar even bij... want ik heb een geweldig leuke webshop voor je gespot die zeker handig is om te onthouden. Ik heb het over www.lolalifelines.be , een Belgische webshop (lang leve het vanuit je luie stoel bestellen van leuks uit het buitenland) die te omschrijven is als hip, retro, kitsch en nostalgisch. Je vindt hier volop leuke (interieur)accessoires en hebbedingetjes voor jezelf, maar ook als je op zoek bent naar een cadeautje (voor jong of oud) ben je hier aan het goede adres. Het assortiment is namelijk gigantisch en je kunt de producten sorteren op prijs (handig!). Kortom: een winkeltje om even langs te surfen! Maar niet voordat je verder gelezen hebt, want... LittleDNLL mag een Lola Life Lines pakket weggeven! Hieronder lees je hoe je kans maakt op deze verzameling musthaves.

Winnen!
Om kans te maken op het pakket dat hierboven staat afgebeeld moet je twee dingen doen. DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN :)
1). Word lid van de LittleDNLL facebook pagina of Twitter (beide mag ook natuurlijk ;)). Klik hier voor de Facebook pagina en hier om LittleDNLL te volgen via Twitter.
2.) Beantwoord deze prijsvraag: Noem de twee namen van de eigenaars van Lolalifelines.be

Mail je naam + adresgegevens, het antwoord op de prijsvraag en de naam van je Facebook account en/of Twitter account naar: sodifferentthanbefore@hotmail.com met als onderwerp Lola. Meedoen kan tot en met 15 maart 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...