dinsdag 15 maart 2011

Just to let you know

Goodmorninggg! Allereerst wil ik iedereen even laten weten dat je alleen vandaag nog kunt meedoen aan de Lola Life Lines actie waarbij je een fantastisch pakketje kunt winnen vol leuke goodies (waaronder een beweegbare party moustache, zakdoekjes met kersenprint van RICE en een chihuahua luchtverfrisser). Om het hele pakket te bekijken en mee te doen, klik hier.

Verder was het je waarschijnlijk al opgevallen dat ik LittleDNLL een klein beetje heb veranderd. Zo heb ik gekozen voor een ander lettertype voor de titels van berichten en vind je bovenaan een aantal verschillende tabjes. Onder andere het tabje 'Ik maak...' vind je wat ik allemaal kan maken qua vormgeving (headers, shoppings, flyers etc). Mocht je dus iets dergelijks nodig hebben stuur me dan gerust een mailtje om het een en ander te bespreken. En heb je al een kijkje genomen op mijn andere (vrij nieuwe) blog The Taste Of Passion? Daar plaats ik allerlei lekkere recepten en culinaire tips! Je kunt me daar overigens apart op volgen via Blogger :) Binnenkort komt er op het lege plekje trouwens nog een laatste tabje bij... Ik houd het nog even spannend omdat het nog niet klaar is, maar ik kan wel vast verklappen dat ik er heel enthousiast over ben! ;)

Verder heb ik het al eens vaker gezegd maar ik wil ook nu even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die mijn blog regelmatig bezoekt te bedanken. Erg leuk dat je zo nu en dan langskomt om mijn site te bekijken!
Mocht je trouwens ideeen, vragen of tips hebben, mail me dan gerust via sodifferentthanbefore@hotmail.com want ik vind het ontzettend leuk om berichtjes van bezoekers te ontvangen en contact te hebben met de mensen die mij volgen :) Fijne dag vandaag!

3 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit :) We hebben toevallig hetzelfde lettertype gekozen hi hi
  Ik ben ook bezig om mijn blog te veranderen, maar ik kom er maar niet achter hoe je tabs moet maken :( Tips?! fijne (lente)dag :) groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Vera! Oh dat is heel simpel hoor! inder de tab 'berichten verzenden' vind je een tabje met de naam 'pagina's bewerken' daar kun je ze toevoegen! ;) Grtz Elle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...