donderdag 24 maart 2011

Jan's pannenkoeken

Ik ben gek op pannenkoeken. Koude pannenkoeken. Niet met extra vullingen en versiersels, maar gewoon simpel naturel met poedersuiker. Verse pannenkoeken zijn natuurlijk het lekkerste, maar omdat er ook zat momenten zijn waarop je geen tijd of zin hebt om zelf te gaan staan bakken en wel zin hebt in een pannenkoek (ik heb veel van dit soort momenten ;)) is het handig om te kunnen grijpen naar een pakje kant en klare. Ik hoor je denken 'die zijn toch helemaal niet lekker!?' Nou dat dacht ik dus ook. Toen ik jong was heeft mijn moeder een aantal keer kant en klare pannenkoeken gehaald maar daar stopte ze al snel mee. Ze waren namelijk niet lekker en er zat een overdreven vanillesmaak aan waardoor ze totaal niet smaakten naar pannenkoek.

Maar... ik heb pas een geweldig merk ontdekt (en dus eet ik al drie weken lang iedere week wel een pannenkoek)! Ik heb het over het merk JAN. Deze pannenkoeken zijn gemaakt met scharreleieren en bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen. Daarbij smaken ze ook nog eens heerlijk (ik heb alleen de naturel variant geproefd, maar je hebt ook meergranen, kaas, gezoet en spek).

Als pannenkoekenliefhebber zou je deze dus eigenlijk een keertje moeten proberen. JAN maakt trouwens ook poffertjes, mini pannenkoekjes en American Pancakes. Yummie! Voor meer info kun je kijken op:
www.jan.eu

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...