donderdag 10 maart 2011

Gooische bloopers

We hebben er lang naar uitgekeken maar vandaag is het dan eindelijk zover: Gooische Vrouwen De Film draait in de bioscoop! Zelf ben ik superbenieuwd naar de film en ik kan dan ook niet wachten om 'm te zien. Jij ook niet? Dan kun je vast in de stemming komen door het kijken van de onderstaande blooper filmpjes! Ook kun je (als je nog niet weet waar-ie over gaat) hieronder een korte beschrijving lezen van wat er in de film gaat gebeuren.

Cheryl's man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.


1 opmerking:

  1. daar wil ik ook heen!
    mijn zus was zo lucky om naar de premiere te mogen, en heeft een welness bon gewonnen door alle vragen van de quiz, bij 'ladiesnight', goed te beantwoorden.
    ben benieuwd naar de film! x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...