dinsdag 22 februari 2011

The Taste of Passion

Het even me vandaag even wat tijd gekost, maar het is gelukt: mijn nieuwe blog The Taste of Passion is een feit! Als je hier vaker een bezoekje komt brengen weet je waarschijnlijk wel dat ik gek ben op eten, koken en kookboeken. Ik plaats er namelijk regelmatig berichten en foto's over. Het leek me daarom leuk om een speciale plek te creeeren waar al mijn favoriete recepten (en mijn foto's daarvan) en tips op culinair gebied (leuke kookboeken, sites, materialen, ingredienten, lunchrooms, restaurants etc) te vinden zijn. Handig voor me mezelf (1 verzamelplek met al mijn recepten en ideeen) en voor iedereen die het ook leuk vindt om de keukenprinses uit te hangen of een leuk nieuw eettentje te ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om er een kijkje te gaan nemen.

5 opmerkingen:

  1. Wauw, het ziet er geweldig mooi uit, ik geniet altijd van je recepten en de foto's die je erbij hebt staan, ga je nieuwe blog meteen bij mijn favo's neer zetten :).
    Groetjesss Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Daan! Ik heb 'm al gelijk toegevoegd aan mijn favorieten en ik ben van plan heel wat recepten van je uit te proberen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gisteren de vispakketje gemaakt
    en het smaakte geweldig.
    Meteen het recept door gemaild, en de link van deze site naar een vriendin.

    gr Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Marja,
    Wat leuk! Ja, lekker he? Er komen nog veel meer recepten op te staan, dus leuk als je af en toe een kijkje komt nemen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...