zaterdag 2 april 2011

5x leuk!

Things we forget Op Thingsweforget.blogspot.com vind je gele memo-blaadjes met tekstjes en tekeningetjes van dingen die we nogal eens willen vergeten. Leuk om te lezen, goed om bij stil te staan!


De Chick-a-dee brandmelder Omdat iedereen brandmelder in huis zo moeten hebben wil ik je (of je er nu wel of niet een hebt hangen) even attenderen op het exemplaar dat ik vandaag tegenkwam in de vorm van een vogeltje: de Chick-a-dee! Als zij onraad ruikt, begint ze op haar eigen manier te fluiten. Bij grote onraad wordt het geluid harder. In diverse kleuren verkrijgbaar via: Chick-a-dee.eu

De musthave voor camera bezitters Sleep jij je digitale spiegelreflex camera (en bijbehorende accessoires) altijd overal mee naartoe maar heb je eigenlijk geen handige tas om alles netjes in mee te nemen? Op Pilgerbags.nl vind je heel veel verschillende modellen en kleuren tassen die speciaal gemaakt zijn om je camera en accessoires is mee te nemen. Handy!


Pop-up Fashion book Wauw! Hoe ontzettend mooi gemaakt is dit pop-up book over mode!Ontwerp een Furoshiki en win! Crea Bea's opgelet, Lush is een erg leuke ontwerpwedstrijd gestart waarbij je een Furoshiki (een Japans sjaaltje/stoffen doek) mag ontwerpen. Als je wint krijg je 10 Furoshiki met jouw design cadeau waarvan er een gevuld zal zijn met Lush producten! Meedoen kan tot 30 april. Klik hier voor meer informatie.


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te lezen dat je mijn webshop met cameratassen hebt ontdekt!
    Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De brandmelder heb ik ook, maar dan bij de kwantum vandaag. Ik heb 'm al een tijdje, maar hij blijft mooi om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...