dinsdag 19 april 2011

Book to buy: One Line a Day

Niet zo dol op schrijven maar wel graag een beetje bijhouden wat je meemaakt? Of al tien keer een dagboek gestart maar niet verder gekomen dan drie volle pagina's? Dan is One Line a Day echt iets voor jou. Dit leuke dagboek gaat wel vijf jaar mee en je hoeft er iedere dag slechts een zin in te noteren. Dat kan iedereen! Ik vind het idee in ieder geval erg leuk en daarom staat ie bij deze op mijn wishlist. Hij kost € 15,99 en is onder andere hier te bestellen.

2 opmerkingen:

  1. Dat is ook wat voor mij! Ben hopeloos. Inmiddels wel een mega-verzameling van leuke boekjes opgebouwd. Jammer dat de eerste pagina's van alle boekjes beschreven zijn :-) Dank je wel trouwens voor je reactie op mijn blog. Ik volg jou, met groot plezier, al een tijdje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog, leuke post! Ik heb er zelf enige tijd geleden ook over gepost (http://www.livlig-online.com/index.php/one-line-a-day/), en ik heb het dagboekje gelijk aangeschaft, voor 9.50 bij Selexyz.nl! Moest besteld worden, maar was binnen een week alsnog binnen (ze hadden 3 weken gezegd). Echt ontzettend leuk dit kleine turquoise boekje, en echt voor iedere dag ruimte voor 1 zin! Ben nu al benieuwd hoe het zal zijn om het terug te lezen over 5 jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...