maandag 4 april 2011

Books to buy: Enjoy...


Gisteren vertelde vriendin V. me over een aantal nieuwe uitgaven van Mo'media (je weet wel, die uitgeverij van de 100% stedengidsen) die deze maand verschijnen. Nieuwsgierig geworden door haar enthousiasme besloot ik vandaag meteen even op de Mo'media website te kijken om te zien wat voor leuks het dan precies was. En leuk is het zeker! Deze Enjoy gidsen bevatten namelijk heel veel leuke tips, ideeen en adressen en vormen dus een geweldige inspiratiebron. Er zijn zes verschillende varianten met ieder een eigen insteek. Zo heb je: de frisse buitenlucht, een moment voor jezelf, een shortbreak voor twee, ladies nights & weekends, rainy days in Nederland en retro, vintage & nostalgie. Omdat het bericht erg lang wordt als ik iedere titel uitgebreid bespreek, heb ik ervoor gekozen om de twee die mij het leukst lijken hieronder even verder toe te lichten. Mocht jij juist benieuwd zijn naar een van de anderen dan kun je natuurlijk even naar www.momedia.nl surfen om er daar meer over te lezen. De boekjes verschijnen deze maand en kosten € 10,95.


Enjoy - een moment voor jezelf Vandaag is het jouw dag! Telefoon uit, agenda leeg en de dingen doen waar je blij van wordt. Eindelijk dat kledingstuk op maat of die hot stone massage! Maar ook veel tips en goede adressen voor je eigen personal shopper, een runningcoach op je iPod, een cursus mindfullness en natuurlijk heel veel webshopadressen. Enjoy een moment voor jezelf!


Enjoy - ladies nights & weekends Sommige dingen zijn nu eenmaal leuker met vrouwen onder elkaar. In deze gids vind je de leukste idee├źn voor jou met je vriendinnen, je zus of je moeder. Van een yogaweekend op Terschelling tot de beste shopadressen in Antwerpen en een cursus op hoge hakken lopen in Parijs. Maar ook: de leukste home samples sales, loungen aan zee, een workshop cupcakes maken of een sessie handtas lezen. Enjoy ladies nights & weekends!

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk en handig zeg!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil graag de Stylish Blogger Award aan jou geven, omdat ik je blog erg vrolijk, afwisselend en inspiratievol vind!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...