dinsdag 26 april 2011

Musthave: Midori Traveler's Notebook

Wauw! Toevallig kwam ik dit prachtige Traveler Notebook tegen en aangezien ik gek ben ook notebooks en andere stationary producten, begrijp je dat ik heel blij werd van dit mooie uitgebreide notebook dat je naar eigen smaak kunt samenstellen en invullen.

Midori's Traveler's Notebook is een goed bewaard geheim uit Japan en verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. De kaft is handgemaakt van leer in Thailand en wordt gesneden uit leer van de beste kwaliteit. Leuk is dat dit notebook aan te passen is aan de individuele wens van de gebruiker; de inhoud van de notebook kan worden vervangen en er zijn diverse vullingen mogelijk. Daarbij kun je 'm nog persoonlijker maken met behulp van verschillende soorten hoge kwaliteit papieren vullingen en plastic supplementen; van lijntjes papier tot blanco tekenboekjes, maar ook een mapje voor visitekaartjes, stickers en een groot vak met een ritssluiting; de zipperfile. Verder is de sluiting van tin met elastiek is in meerdere kleuren beschikbaar en zorgt ervoor dat de inhoud van de notebook niet verschuift. Ook is er nagedacht over het behoudt van idee├źn, tekeningen en andere notities waarmee de notebook is volgeschreven. Deze kunnen worden gebundeld in een archiefmap.

Ik heb helaas geen Nederlandse webshop kunnen ontdekken waar je 'm kunt aanschaffen maar mocht jij die wel kennen dan hoor ik het graag. Wel vond ik een aantal winkels waar hij is opgenomen in het assortiment. Dit zijn Tenue de Nimes (Amsterdam), Wendela van Dijk (Rotterdam), Jones (Arnhem), Moise (Haarlem), Mosmos (Maastricht). De verkoopprijs van een Traveler's Notebook is €39,90, vullingen zijn verkrijgbaar vanaf €3,90 tot €9,45.

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat een fantastisch ding! Ik zie mezelf er al alle ideeen in opschrijven! Of als reismaatje op een verre reis!

    Geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Webshop uit Amsterdam:

    http://www.miscellaneous-store.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...