vrijdag 29 april 2011

Book to Buy: Bonnenboek voor Vrouwen


Vandaag in de Book To Buy een boek van uitgeverij SNOR dat vooral erg handig is. Het Bonnenboek voor Vrouwen zit namelijk vol met tegoedbonnen voor elke gelegenheid. De bonnen zijn op ieder gewenst moment in te leveren bij ieder gewenst persoon. Subtiele hints zijn niet meer nodig. Niet alleen in de liefde is dit tegoedbonnenboek een geweldige uitkomst, ook in vriendschappen kan een bon zo nu en dan handig zijn. Daarbij is het bijna moederdag en dit zou ook een erg leuk cadeau voor je moeder kunnen zijn.

Extra leuk: uitgeverij SNOR heeft momenteel een leuke moederdagactie lopen waarbij je gratis twee bonnen met je eigen tekst kunt bestellen. Meer info of direct bestellen? Klik hier. Het Bonnenboek bestellen kan hier voor € 14.95.



Het boek is geillustreerd door Sandra Isaksson, een Zweedse illustrator die in Groot-BrittaniĆ« woont. De teksten zijn van Sandra Isaksson zelf, in samenwerking met Uitgeverij Snor. Sandra Isaksson is – naast illustrator - ook ontwerper van haar eigen merk ISAK met accessoires als dienbladen, kopjes en beddengoed. Ook op deze artikelen prijken haar vrolijke en ontwapende illustraties. Dit is het eerste boek van haar hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...