maandag 4 juli 2011

Win een hippe agenda!


Ja, je ziet het goed. Er gaat weer een nieuwe winactie van start op LittleDNLL!. Dit keer mag ik zes superleuke agenda's weggeven, 2x de Elle Girl agenda, 2x de My Life is Sweet agenda en 2x de Gosi agenda!! Op de foto hierboven kun je zien hoe ze er uit zien (klik op de afbeelding voor een vergroting). Zijn ze niet cute? Zoals je kunt zien wordt kiezen dit jaar nog best lastig ;)

Hoe maak je kans op zo'n mooie agenda?
Om kans te maken op deze giveaway hoef je slechts twee dingen te doen. Volg LittleDNLL op Facebook, Twitter of Blogger (zie de rechter zijbalk op mijn blog) (alle drie mag natuurlijk ook ;)) en stuur een mailtje met als onderwerp agenda naar sodifferentthanbefore@hotmail.com met daarin je accountnaam van Facebook/Twitter/Blogger, je naam en adresgegevens, je leeftijd en natuurlijk welke van deze drie verschillende agenda's jij graag zou willen hebben.
Deze actie loopt t/m 14 juli.


PS. als je de actie onder de aandacht brengt via je eigen blog/site, Facebook of Twitter zou ik dat natuurlijk erg leuk vinden :) (dit vergroot je winkans niet want iedereen die meedoet maakt evenveel kans). Succes!


Kijk voor meer informatie over deze agenda's op www.stationaryteam.com

2 opmerkingen:

  1. Ohhhh wat weer een leuke actie. Ik wil, ik wil, ik wil.... de Gosi agenda...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het eens met Christel: die wil ik ook wel hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...