maandag 25 juli 2011

Win: sieraad van Jazzies.nl


Gek op sieraden? Dan heb ik een leuk adresje om aan je ‘favorieten’ toe te voegen: www.jazzies.nl! In deze webshop verkoopt eigenaresse Jessica een breed assortiment originele handgemaakte sieraden en accessoires. Zo kun je er onder andere terecht voor kettingen, armbanden, oorbellen en sjaals.


Extra leuk is dat er van elk item maar een paar exemplaren worden gemaakt. Hierdoor zijn de spulletjes erg origineel en zul je er niet zo snel iemand anders mee zien lopen. Altijd fijn! Benieuwd? Klik hier om er zelf even rond te gaan kijken.
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Hebben? Doe mee aan de winactie!
Ja, je hebt het goed gezien. Vanaf vandaag mag LittleDNLL een aantal superleuke sieraden van Jazzies weggeven! Op de foto hieronder kun je zien wat de prijzen zijn. Op slag verliefd? Meedoen is simpel! Mail het antwoord op de onderstaande prijsvraag samen met je naam, leeftijd en adresgegevens naar sodifferentthanbefore@hotmail.com. Ik zou het erg leuk vinden als je er in de mail bij zet hoe lang je mijn blog al volgt/via wat je mijn blog volgt (Facebook, Twitter, Blogger etc) en/of wat je wel en niet leuk vindt aan LittleDNLL. Ik wil er wel even bij zeggen dat dit slechts een verzoekje is, dus het vergroot je winkans niet :) Meedoen kan t/m 8 augustus. Succes allemaal!

20% korting op het hele assortiment
Maarrrrrr dat is nog niet alles! Vanaf vandaag krijg je met de code 'LittleDNLL' (die je kunt invullen bij je bestelling) 20% korting op alle producten uit de Jazzies webshop! Deze kortingsactie loopt t/m 14 augustus.

Prijsvraag: Naar welke stad is nog geen sieraad vernoemd?
(A) Saint Tropez, (B) Florence, (C) Parijs of (D) Marrakech

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...