dinsdag 12 juli 2011

Eten, feestjes, tijd tekort, twitter & win!

Zo heb ik plots een paar dagen helemaal niets gepost. Shame on me! ;) Sinds ik een soort van drie banen heb en de komende weken slechts 1 dag per week vrij ben is het updaten van mijn blog automatisch op een laag pitje komen te staan. Niet omdat er niets leuks te melden is of ik er geen zin in heb, maar kortweg omdat ik er dus even wat minder tijd voor heb...

Afgelopen vrijdag heb ik gewerkt in Amsterdam en daarna met een groep meiden bij mijn nicht (al klinkt dit alsof ze 40+ is, maar ze is een paar jaar ouder dan ik dus het is geen nichtJE) gegeten. Het was echt heerlijk! Ze had de meest lekkere dingen ingeslagen, onder andere wilde zalm, wilde zeebaars, salades, zoete aardappels, olijven, brood met alioli, Roseval aardappeltjes en natuurlijk wat flessen wijn. Verder ben ik zaterdag naar het Styletoday feestje in Panama Amsterdam geweest en guess what... Vriendin L. won een Philips Lumea!! En dan heb ik er nog niet eens bij verteld dat ze 3 weken geleden een iPad 2 heeft gewonnen. De geluksvogel! Maar ze is zo lief om 'm een beetje met me te delen, dus ook ik hoef binnenkort mijn benen ed. niet meer te scheren. Hoe een heerlijk idee is dat!?

Verder ga ik mijn best doen om weer dagelijks (of in ieder geval vaak) LittleDNLL te updaten. Voor iedereen die het nog niet wist. Ik heb ook Twitter, deze vind je hier. Leuk als je me volgt! Daarnaast is er natuurlijk ook nog de LittleDNLL Facebook page, deze kun je hier vinden. Ennnnn je kunt nog 2 dagen meedoen aan de agenda winactie waarbij ik 6 agenda's weggeef! Deze actie vind je hier. Spread the word! ;)

1 opmerking:

  1. Oh, ik ben heel benieuwd naar de ervaringen met de Lumea. Hou je me op de hoogte?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...