zondag 3 juli 2011

Mooi merk: Talking Tables

Binnenkort een eigen feestje op de planning staan? Dan heb ik een fantastische tip voor je! Zelf word ik in ieder geval erg blij van de ontdekking die ik net deed. Ik was vroeg wakker en besloot achter de pc te kruipen om op zoek te gaan naar een leuke webshop of shoptip voor op LittleDNLL. Toen ik even langs ging bij de voor mij bekende shop Littlegift.nl zag ik het: het merk Talking Tables.

Binnen een seconde was ik verliefd en klikte vol verwachting door naar alle producten van dit Engelse merk. De pagina opende en... WAUW! Wat een fantastische spulletjes en wat een fijne prijsjes! Mijn ogen scande vliegensvlug de producten en de daarop volgende conclusie was kort: ik wil 'alles' hebben!

Zo zag ik als eerst geweldige wegwerpbordjes (12 stuks voor 5,95) die perfect zijn voor een feestje: mooi voor het oog en je hebt geen afwas! Verder kwamen er party crackers voor bij. Hoe geweldig!!! Deze zijn te vergelijken met Christmas Crackers alleen dan voor gewone feestjes in plaats van voor Kerst en bevatten een grappig briefje met een vraag of raadsel (in het Engels). Uitnodigen in de vorm van theekopjes, een theepot vaas van karton met een waterdichte binnenkant, cupcake vormpjes met lieve printjes en nog veel meer leuks! Hierboven heb ik vast een aantal producten op een rijtje gezet maar voor meer informatie kun je hier naartoe surfen. Enjoy!

3 opmerkingen:

 1. Bedankt voor deze link!! Ben hier heel blij mee, helemaal mijn ding.


  Groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spullen!
  Trouwens; volgens mij is de Sunday Market in A'dam echt iets voor jou! Wil er zelf al heel lang heen, ben d'r helaas nog niet geweest, maar het ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...