zaterdag 23 juli 2011

Book to Buy: SO THIJS

Ik volg niet heel veel televisieprogramma's maar van 'SO THIJS' op RTL 5 heb ik alle afleveringen gezien. Ik vond het dus erg grappig om er achter te komen dat Thijs Willekes ook een boek heeft uitgebracht onder bijna dezelfde naam. Het boek bevat heel veel beautytips en staat vol met leuke illustraties van mode – illustratrice Ingrid Bockting, die voor verschillende modebladenwerkt. Hebben? Je kunt 'm onder andere hier bestellen voor 12,50.

Thijs Willekes:
'Je eigen stijl zit als een verborgen schatkist in jezelf, nu is het alleen nog zaak even de sleutel te vinden en het tot expressie te laten komen.'

Beschrijving van het boek.
De trends in mode en styling volgen elkaar in razend tempo op en veel meiden en vrouwen zien door de mascararollers hun wimpers niet meer. Hoe herken en benadruk je je eigen stijl en schoonheid en what's hot en what's not… Beautycoach en tv-presentator Thijs Willekes weet raad: in 'SO THIJS, tips, tips en nog meer tips' neemt hij je mee en laat hij stap voor stap zien hoe jij het mooiste uit jezelf naar boven kunt halen. Aan de hand van praktische tips en tricks geef hij alle beautygeheimen prijs die hij als 'mooimaker' door de jaren heen heeft verzameld.

1 opmerking:

  1. Heej Daan!

    Ik denk dat je dit ook wel erg leuk vind! Ik moest meteen aan je denken dus ben benieuwd wat je ervan vind!
    http://www.youtube.com/watch?v=_PFsArr4Z1s

    Groetjes Lisa

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...