zondag 24 juli 2011

Tv tip: The Accidental Husband

Geen bijzondere plannen voor vanavond? Dan kun je een gezellig avondje voor de buis inplannen want er komt een leuke film op tv. Iedere film met in de hoofdrol Colin Firth of Javier Bardem is er natuurlijk een die je moet zien ;) Maar voor vanavond geldt: twee vliegen in een klap! In The Accidental Husband spelen beide acteurs namelijk mee. De derde hoofdrol is weggelegd voor Uma Thurman, wat ik persoonlijk dan weer jammer vind, maar goed, je kunt niet alles hebben ;) Ik ga 'm zeker kijken want ik heb 'm nog niet gezien en ik ben gek op romantische komedies. In een aantal recensies las ik wel dat de film heel cliche is, maar goed, welke film is dat tegenwoordig niet... Hieronder kun je vast een korte omschrijving lezen die nog maar weinig verklapt. Hij begint trouwens om 20:00 op RTL 4.

Emma Lloyd is presentatrice van een radioshow met een wel heel apart publiek. Behalve gewone luisteraars vermaakt Emma vooral mensen met liefdesverdriet en lost ook zo nu en dan eens hun problemen op. Maar een onvoorzichtige opmerking komt Emma duur te staan en haar leven kon nog wel eens heel ingewikkeld worden.

3 opmerkingen:

 1. Dat is niet Javier.... Maar hij lijkt er wel op! ^^ Dit is Jeffrey Dean Morgan... Speelt ook mee in P.S. I love you... Also eye-candy! ♥

  En vind je Uma niks nee? haha... Ik vind haar echt fantastisch!!

  Ik ben benieuwd naar de film!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde idd ook zeggen dat het niet Javier was maar Lievefleur was mij al voor. Ik ga vanavond ook lekker op de bank kruipen en deze film kijken.

  Ik vind Uma ook leuk, alleen niet in Kill Bill.

  Veel kijkplezier vanavond!

  Liefs Marieke

  Ps: Ben benieuwd wat je nieuwe give-away wordt deze week, die van jou zijn nml altijd waanzinnig leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah wat stom zeg! Foutje (A)

  X Elle

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...