donderdag 15 september 2011

Creatief dagjeVandaag had ik het geluk vrij te zijn want het was prachtig weer hier! Naast genoten te hebben van de zon heb ik een aardig productief dagje achter de rug (voor een vrije dag). Opgeruimd, gewassen (beddengoed heeft lekker buiten in de zon en de wind kunnen drogen dus vannacht slaap ik als een roos) en daarnaast bezig geweest met Figs & Fun met een beetje hulp van de naaimachine en mijn paps.

Het resultaat mag er zijn, want het is precies zo geworden als ik had bedacht! Dat betekent inderdaad dat we weer een nieuw product hebben dat aan ons assortiment kan worden toegevoegd. Het begint echt al o
p te schieten nu en ik kan je zeggen dat ik er ontzettend veel zin in heb. Ik kan niet wachten tot de shop echt klaar is en online staat, zodat wij al onze spulletjes ein-de-lijk aan de buitenwereld kunnen tonen.

Het product van vandaag is een zak om je ondergoed of sokken in te doen tijdens een trip of reis, zodat deze mooie bij elkaar verpakt zitten in je koffer. Natuurlijk is ie ook geschikt om andere spulletjes in te doen. Bijvoorbeeld make-up spullen of accessoires.Vandaag heb ik er trouwens eentje cadeau gedaan aan een vriendin die zojuist vertrokken is voor 3,5 maand. Ze gaat in haar eentje backpacken en heeft de zak gebruikt om haar lakenzak in te doen! Oftewel, de Figs & Fun underwear bag die nog niet te koop is zit gewoon in haar backpack en reist binnenkort mee naar onder andere Australie, Singapore, Bangkok, New York en Hawaii! :) Daarbij vind ik het ontzettend stoer dat ze dit gaat ondernemen in d'r eentje en ik ben dan ook erg benieuwd naar haar updates via Waarbenjij.nu.

Tijdens het inpakken van haar cadeautje heb ik snel wat foto's gemaakt, dit zodat ik vast een preview kan laten zien en je 'm dus een beetje kunt zien ;) Je kunt de foto's vergroten door er op te klikken.

2 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk zeg! Lekker bezig geweest! En heel stoer dat onze creaties ons alvast voorgaan op wereldreis... ;) Misschien mogen we ooit dezelfde route volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...