dinsdag 6 september 2011

Mijn creaties in een boekjeEen tijdje geleden heb ik geloof ik op Twitter al kort verteld over een boekje waaraan ik zou gaan meewerken. Inmiddels heb ik vandaag wat tekeningen aangeleverd die daar dus in opgenomen gaan worden. Het zal een boekje zijn dat bestaat uit 365 quotes, uitspraken, wijze woorden, gedichtjes ed. Om het geheel wat op te 'leuken' zullen er foto's en illustraties bij een aantal van de teksten worden geplaatst. Hier heb ik er dus een aantal van aangeleverd. Binnenkort gaat het boekje naar de drukker en ontvang ik een exemplaar van het eindresultaat. Uiteraard zal ik er dan nog even een post aan besteden met wat meer info en beeld.

PS. Ook een header, button, flyer, collage, visitekaartje of iets dergelijks nodig? Stuur me een mailtje via sodifferentthanbefore@hotmail.com. Ik kan jouw eigen idee uitwerken of zelf mogelijkheden aandragen. Tot mails!

1 opmerking:

  1. Wat supertof dat je daar aan mee mocht werken! Ik ben wel heel erg benieuwd naar het boekje! Ga je er over bloggen zodra die af is?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...