vrijdag 2 september 2011

Florence here I come!

Oh ik kan niet wachten om weer in het vliegtuig te stappen en te vertrekken naar een bestemming waar ik nog niet eerder ben geweest én waar de zon zich waarschijnlijk wel volop laat zien.

Deze maand vertrek ik namelijk voor een weekje naar Florence! Al jaren is mijn wens om eens naar Italie te gaan (ik ben er dus nooit eerder geweest) want ik heb er veel fijne verhalen over gehoord, mooie foto’s van gezien en je kunt er natuurlijk heerlijk eten. En laat ik nu toevallig een ontzettende food liefhebber zijn die vooral gek is op de Italiaanse keuken. Je kunt dus begrijpen dat ik om al deze redenen erg uitkijk naar deze trip.

Ik heb al een Lonely Planet van Florence in mijn bezig (dank LF!) en ga die uiteraard even goed doornemen zodat we de leukste en mooiste dingen niet zullen missen. Mocht jij toevallig nog leuke tips hebben dan hoor ik die natuurlijk erg graag (plaats ze hieronder of mail me via sodifferentthanbefore@hotmail.com).

Ook ben ik van plan om mijn digitale spiegelreflex camera mee te nemen dus eind september kun je een fotogalerie verwachten op LittleDNLL die in teken staat van Florence en mijn verblijf.

Ik ga beginnen met aftellen! Oh trouwens, welke stad zou jij iedereen aanraden om een keer te bezoeken?

3 opmerkingen:

 1. Oh, ik ben jaren geleden als klein meisje in Florence geweest! Vond het een prachtige stad, maar herinner mij niet heel veel meer! Vooral die brug vond ik leuk om te zien!

  Een stad die ik een echte aanrader vind is Stockholm, Kopenhagen en Oslo. Oh en Barcelona en Madrid! Maar eigenlijk kan ik heel Europa wel opnoemen! Elke stad heeft wel iets moois, denk ik.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier Daan!! Italië is fantastisch :-) Ik ben zelf ook een aantal x in Florence geweest, het is magisch. Koop vooral veel van dat mooie speciale Florentijnse papier het is echt het geld waard. Ben benieuwd naar je foto's! Ik vind Milaan ook een aanrader, het is ook erg leuk!

  Andere steden die ik aanraad zijn Antwerpen en Londen. Ik wil zelf graag een keer naar Stockholm, daar ben ik zelf nog nooit geweest.
  X Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben helemaal niet jaloers hoor! :P Geniet ervan! Heb je wel verdient na al dat harde werken ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...