donderdag 15 september 2011

Win: een lipstick marker voor ramen en spiegels!

Ja je leest het goed, ik mag zo'n geweldige roze lippenstick marker weggeven waarmee je op spiegels en ramen kunt schrijven! En inderdaad, over deze fantastische musthave schreef ik al eerder op LittleDNLL, zie dit bericht.

De reden? Tante Tommy opent de virtuele deuren van haar vernieuwde webshop: een paradijsje voor iedereen die gek is op de meest coole gadgets en musthaves! Tante heeft haar shop namelijk flink aangevuld met heel veel mooie nieuwe artikelen. Kon je er voorheen al terecht voor bijzondere t-shirts, nu vind je er ook kaarten, lippenstick stiften, siliconen vormen in de vorm van blokken chocolade, vormen om mega gummy beer puddingen van te maken en nog veel meer leuks! Ik kan je verzekeren: een bezoekje aan deze shop maakt je ontzettend hebberig! Nieuwsgierig? Surf snel naar
www.tantetommy.nl.

Winnen?
En nu wil je natuurlijk weten hoe jij die vette stift bemachtigt? Nou, dat is easy! Het enige wat je hoeft te doen is een van de volgende dingen:
Volg LittleDNLL en Tante Tommy via Facebook (like dus onze pages) en zet op de LittleDNLL Facebook page de tekst: I love Tante Tommy neer (zodat ik weet dat je meedoet aan deze wedstrijd).
OF
Volg LittleDNLL en Tante Tommy via Twitter en plaats de volgende tweet in je timeline:
Win een coole lipstick voor je spiegel! Volg @tantetommy en @LittleDNLL en ga naar http://littlednll.blogspot.com en lees wat je moet doen! RT=SWEET!

De bovenstaande dikgedrukte teksten LittleDNLL & Tante Tommy zijn klikbaar en linken naar de Facebook pages en Twitter-accounts. Je hoeft ons dus niet op te gaan zoeken :)

Meedoen kan tot en met 18 september.

3 opmerkingen:

 1. Ik doe ook heel graag mee.Hoop dat ik nog niet te laat ben.Kwam via het leuke nwe boekje *one sketch a day* Die jij op je blog had geplaatst bij Tante Tommy.Heel leuk!!!!
  Enne volger bij jouw was ik al een poosje.Vind je words of inspiration altijd wel erg leuk om te lezen.THANKS

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben vergeten te zeggen hier dat ik ook meedoe nartuurlijk op facebook (patricia jongboom) en twitter (patriesjongboom) en alles gedaan wat er stond
  vind je een heel leuk blog hebben en tante tommy een hele leuke website

  patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...